Original Verner Panton design i nye farver

24. februar 2021
Original Verner Panton design i nye farver
Den smukke klassiker; Pantop, fås nu i otte dristige farver og i to forskellige versioner – pendlen og bordlampen. Den blev designet i 1980 af den anerkendte designer Verner Panton. Han er blandt andet kendt for hans farverige personlighed, der ofte afspejlede sig i hans design. Det brede udvalg af farver passer derfor lige i Verner Pantons ånd. Hver farve er nøje udvalgt med fokus på at skabe en moderne farvepalet – fra livlige pop-farver til naturlige toner, der komplimenterer hinanden og passer perfekt ind i tidens tendenser.

Udover de nye farver, fås pendlen nu også i en af de originale størrelser. Med en diameter på 23 centimeter fungerer pendlen perfekt over spisebordet – enten alene, i par eller i en klynge af forskellige farver. Bordlampen måler samme diameter og er helt ideel i vindueskarmen eller som hyggelige belysning i stuen eller på natbordet.

Uanset om du vælger en Pantop Pendlen eller Pantop Bordlampen, får du et tidløst design, der kan anvendes i alle indretningsstile. Formen på den karakteristiske skærm er inspireret af formen på en traditionel klokke. Formen giver ikke kun lampen et elegant og dekorativt look, men skaber desuden den perfekte spredning af det nedadgående lys. Lyskilden skjult i bunden af lampen, for at sikrer at du ikke bliver blændet. De buede former reflekterer lyset ud af skærmen, så du fået en behagelig og effektiv belysning.

Se Pantop Pendlen og Pantop Bordlampen i forskellige farver her