Lækker nyhed fra Muuto – Rime væglampen

19. januar 2021
Lækker nyhed fra Muuto – Rime væglampen
Rime blev sidste år lanceret som pendel i fire forskellige størrelser og med et ophæng i fire forskellige farver. Den runde skærm i opalglas er efterhånden en klassiker indenfor belysning, men Rime pendlen skiller sig ud fra mængden, på grund af dens form. Med inspiration fra formen på et agern, har lampen et moderne udtryk der er både let og elegant. Den sandblæste overflade giver lampen et ekstra lækkert touch, der leder tankerne hen på is og rimfrost – heraf også navnet; Rime.

Skab hygge i indretningen med den nye Rime Væglampen

Muuto lancerer nu Rime væglampen, hvor den skønne glasskærm igen er omdrejningspunktet. Armen i pulverlakeret aluminium kommer i fire forskellige farver; hvid, grå, sort og orange, som matcher serien af pendler.

Har du i forvejen et lyst hjem, kan du supplere med væglamper, der tændes når hovedbelysningen er slukket. På den måde får du mindre ”lysrum” i dit hjem – enten ved sofagruppen, dit fortrukne læsehjørne eller i dit soveværelse. Det diffuse lys fra den hvide lampeskærm, giver en atmosfærisk og rolig belysning – perfekt når du ønsker et afslappende øjeblik i behagelige omgivelser.

Se Rime lamperne her