Nyhed - Ellipse Pendel fra Watt & Veke

24. marts 2021
Nyhed - Ellipse Pendel fra Watt & Veke
Med en mission om at gøre hverdagen lysere, designer Watt & Veke belysning, der giver mere end blot god belysning. Det svenske brand har designet og produceret lamper siden 1998, med rødder i den skandinaviske enkelthed. I deres sortiment findes flere lamper, hvor de naturlige materialer spiller en væsentlig rolle – Heriblandt de lette og elegante Ellipse Pendler i bomuldstekstil.

Ellipse Lampen har en helt enkelt konstruktion, i form af et skelet i stål, beklædt med en tynd tekstil i bomuld. Skærmen minder i sin funktion, om den elskværdige rispapirlampe – blot i en mere stilfuld og moderne fortolkning. Det tynde materiale oplyses på samme måde som lampen af rispapir og sender et behageligt diffust lys ud i rummet. Du får derved det samme behagelige og effektfulde lys, som du måske kender fra 80’ernes sove- og børneværelser.

Vælg mellem to forskellige størrelser på 65 og 80 centimeter i diameter, hvoraf størrelsen på 65 fås i flere forskellige farver. Lampen giver et let pift til indretningen - over sofa- eller spisebordet, såvel som børne- eller soveværelset.

Se Ellipse Pendlen fra Watt & Veke her