Nyt fra Le KLINT - Caleo Pendel i elegant hvid

6. april 2021
Nyt fra Le KLINT - Caleo Pendel i elegant hvid
Caleo-serien er blevet udvidet med tre lamper; Der for kan du nu få de kogleformede pendler Caleo 1 og Caleo 2 i hvidt papir. Det hvide papir giver lampen et let udtryk, der står smukt sammen med lampens ophæng i bronze. I modsætning til de første modeller, har lampen ingen optegninger, hvilket giver den nye lampe ekstra lethed og elegance. Derudover lanceres Caleo 3, der har samme størrelse som den originale pendel. Skærmen er drejet 90 grader og har fået et klassisk pendelophæng – også i bronze.

Lampen navn, stammer fra latin og betyder "at fremhæve". Her hentydes naturligvis til de smukke opstregninger i bronze på de første modeller.

Caleo - Kendt fra TV

Den originale Caleo Pendel, så første gang dagens lys, i forbindelse med det danske tv-program; ’Danmarks næste klassiker’ i 2019. Her fik seks designere lov til at give deres bud på, hvad der kunne blive en sand designklassiker. Designeren Rikke Frost, skabte i et samarbejde med Le KLINT, den smukke Pendel, der vandt indenfor kategorien ’Spisebordslamper’.

Lampen passer let ind i Le KLINTs DNA, der er kendt for de plisserede skærme, samt fokus på dansk design og kvalitetshåndværk. Den er på én gang, både klassisk og moderne og passer derfor ind i ethvert hjem.

Se hele Caleo familien her