Grupa’s Arigato 45 – Præcision, balance og ynde

28. april 2021
Grupa’s Arigato 45 – Præcision, balance og ynde
Med et smil bukker vi os for den nye Arigato 45 og siger et dybtfølt Domo Arigato til kroatiske Grupa for denne flotte nye model i den spændende Arigato serie. Denne nye Arigato lampe har fået en større skærm, der nu måler 45 centimeter sammenlignet med 22 på de tidligere modeller. Den flotte nye skærm styrker den flotte kontrasteffekt med de tynde, men dog stærke og yndefulde arme. Lampens æstetiske udtryk vækker minder om Fjernøsten. Navnet er en hyldest til den præcision, balance og ynde, der demonstreres af regionens kampsortsudøvere, der altid afslutter deres sparring med et tak: Arigato.


Det unikke design kommer fra kroatiske Grupa Products. Her samarbejder Filip Despot, Ivana Pavic og Tihana Taraba om at kreere lamper, der forener innovation, funktionalitet, minimalisme og fleksibilitet. Denne filosofi står tydeligt mejslet ind i enhver Arigato lampe med deres rene simple linjer og enkle monokrome farver. Udtrykket er næsten skandinavisk i sin stilede enkelthed, men dog med et spændende pust af østens mystik og elegance, der gør lampen til noget særligt. Den skjulte lyskilde reflekteres fra skærmens hvide inderside og giver et behageligt diffust lys, der hverken blænder ved spisebordet eller sofaen.


De stærke arme har en imponerende rækkevidde på op til 140 centimeter og kan som en sand karatemester ubesværet glide fra position til position både vandret og lodret. Ligeledes kan skærmen både vippe og dreje, så lyset altid falder perfekt til enhver lejlighed. En Arigato loftlampe eller væglampe giver et stærkt industrielt look, der især klæder det moderne indrettede hjem. Arigato 45 kan med fordel hænges op i par, hvilket giver en fantastisk effekt af to duellerende arme og fuldender det markante udtryk.


Se hele den spændende Arigato 45 serie her