Flowerpot Portable VP9 Soft Green – En sikker vinder

1. juli 2021
Flowerpot Portable VP9 Soft Green – En sikker vinder
Hos Lampemesteren kan vi ikke få nok af den grønne nuance; Soft Green. Selvom lampen allerede fås i mange forskellige farver, er den derfor naturligvis også lanceret i Lampemesterens Soft Green. Efter succesen med lanceringen af Flowerpot VP1 og VP3, er vi overbeviste om at den transportable Flowerpot VP9 bliver et hit i og udenfor hjemmet;

  • Klassisk design
  • Trendy farve
  • Moderne teknologi

VP9 bordlampen fra &tradition

I 2020 hoppede &tradition med på moden og lancerede den ikoniske klassiker i en bærbar version. Udover størrelsen, er lampen tro mod Verner Pantons originale design fra 1968. Til sammenligning måler VP3 bordlampen 50 centimeter i højden, mens den transportable VP9 har en højde på 29,5 centimeter. Lampen har en tæthedsgrad på IP44 og kan derfor tages med ud på terrassen, altanen eller i haven, hvor den bidrager med en stemningsfuld belysning. Perfekt til de varme sommeraftner, hvor der skal skrues op for hyggen.

Soft Green – Lampemesteren egen farve

Den naturlige grønne farve er, efter mange overvejelser og grundig research, nøje udvalgt af Lampemesteren selv. Valget faldt på den let gul-baseret grønne nuance, der nærmest synes taget direkte fra den bølgende grønne eng. Den naturlige farve passer perfekt ind i indretningen, hvor de naturlige elementer og ikke mindst farver, tager os tættere på naturen og giver et strejf af selvpleje og velvære. Klassisk design, kombineret moderne teknologi i farve der trender, er en sikker vinder.

Se Flowerpot Portable VP9 i Soft Green her