Bring lyset med dig - Fleksibelt og alsidigt lys med et selvsikkert touch af industrialisme

9. august 2021
Bring lyset med dig - Fleksibelt og alsidigt lys med et selvsikkert touch af industrialisme
Bring den med dig ind i stuen. Bring den med dig til sengen. Bring den med dig overalt. Øverst på den seneste recept fra danske House Doctor finder man nemlig den smukke og praktiske nye Bring Portable. Uanset hvilket lokale, der skranter, kan den lækre lille transportable bordlampe udvirke mirakler. Det genopladelige batteri giver fire timers lækkert indirekte lys ved fuld intensitet, inden den langsomt begynder at blænde ned, hvorefter den nemt genoplades med det medfølgende USB-stik.

Den stilede kontrasteffekt mellem de kurvede elementer i lampens top og bund, der forbindes af den enkle rå lampehals, drager øjet uanset, hvor Bring placeres. De simple nuancer giver sammen med den minimalistiske form lampen et diskret, men umiskendeligt touch af industrialisme, der vil klæde alle moderne hjem.

Det moderne House Doctor touch er her som altid propfyldt af personlighed. Man ser med det samme, hvorfor de er at finde i førerfeltet indenfor dansk design. House Doctor blev grundlagt helt tilbage i 2001 af tre søskende, der alle ønskede at tilføre det danske noget nyt uden at kappe de skandinaviske rødder. Det stod hurtigt klart, at de ikke var alene om at savne en mere legende, nytænkende og uformel energi i dansk design. Den midtjyske virksomhed lægger nemlig i dag i toppen indenfor dansk interiørdesign og har mere end 100 ansatte. Uanset hvilken del af hjemmet, der skranter, så har House Doctor derfor helt sikkert det rette medikament.

Så snart Bring’s første milde stråler glider henover borde og vægge, vil en mærkbar forbedring i patientens tilstand være at se. Det justbare lys giver masser af mulighed for at tilpasse stemningen i lokalet fra morgenarbejde på kontoret til aftenhygge i sofaen alt sammen med en enkelt lampe. Bring kommer både i en klassisk sort og i en mere mild grå, men begge modeller er super fleksible og nemme at indpasse næsten uanset det herskende udtryk i lokalet.

Se Bring Portable i begge de nydelige nuancer her