En ven i nøden – Den prisvindende Buddy fra Northern i ny sort farve

20. august 2021
En ven i nøden – Den prisvindende Buddy fra Northern i ny sort farve
Buddy lampen fik oprindeligt sit navn fra den smarte lille indbyggede beholder, der agerede som base for bordlampemodellen. Denne gjorde lampen til en hjælpsom ven i hverdagen, der altid var klar til at gribe nøgler, kuglepenne eller byttepenge. Det smukke og funktionelle design er nu tilbage med en smart sort farve, der giver det appetitlige minimalistiske design et stilet touch og får den ellers diskrete nordisk form til at skille sig ud i rummet. Denne selvsikkerhed er velbegrundet, da Buddy i 2015 blev udvalgt blandt 130 produkter til at modtage The Northern Student Design Award grundet sin unikke evne til at gøre hjemmet trygtog indbydende.

Med sine bløde kurver og diskrete silhuet er Buddy særdeles nem at find en flot plads til i ethvert moderne hjem, der dyrker den nordiske stil. Som designer Mads Sætter-Larsen siger: ”Så er Buddy der altid, når man har brug for det – uden at være i vejen”. Buddy kommer både i en væg-, bord-, og gulvlampe model. Så uanset om det er soveværelset, læsehjørnet eller skrivebordet, der savner et pålideligt og behageligt lys, så kan Buddy klare jobbet. Hos norske Northern har de nemlig dedikeret sig helt og holdent til skabelsen af afslappet og luksuriøs indretning, hvor kreative former både kan inspirere og afstresse hverdagen med lækkert lys og funktionelle former.

Det justbare lampehoved gør det nemt at tilpasse lyset, så det både kan give det klare pålidelige arbejdslys til kontoret såvel som det milde indirekte hyggelys til lørdag aften i gode venners lag. Dertil er både Gulvlampe-og væglampemodellen udstyret med en indbygget dæmperfunktion, der gør det muligt at finjustere lysstyrken til lejligheden. Søger man således en super stilfuld lampe i en skarp farve, der kan lægge det afgørende skandinaviske touch på det moderne hjem, så har man i Buddy en sand ven i nøden.

Se Buddy i alle de andre flotte farver og spændende modeller her