Se dette års Limited Edition fra Louis Poulsen - PH 2/2 Spørgsmålstegnet

1. september 2021
Se dette års Limited Edition fra Louis Poulsen - PH 2/2 Spørgsmålstegnet
Tag godt imod dette års unikke Limited Edition fra Louis Poulsen: PH 2/2 Spørgsmålstegnet, blev oprindeligt designet af Poul Henningsens i 1931. Den elegante bordlampe har tydeligt fået sit navn efter dens form, der har store ligheder med et spørgsmålstegn.

Med et stel i messing, er den nye lancering tro mod det originale design fra 1931 og samtidig yderst moderne i nutidens indretning. Lampen er naturligvis udstyret med det velkendte treskærmsystem, der blev udtænkt af Poul Henningsen tilbage i 1926. De mundblæste skærme er udført i klassisk opalglas, som er blank på ydersiden, mens indersiden har en mat sandblæst overflade.

Midt på stellet har lampen et lille håndtag placeret. Ved at dreje på håndtaget har du mulighed for at vippe den øverste del af lampen og derved justere placeringen af lyset. Lampen er derfor helt idel som lampe ved skrivebordet, hvor den giver et flot og praktisk læse- eller arbejdslys. Afbryderen er placeret på basen – lige under indgraveringen af Poul Henningsens initialer. En placering som kan spores helt tilbage til 1930’ernes spørgsmålstegn-bordlamper. Den originale detalje samt det gennemtænkte formsprog og det eksklusive materiale gør Limited Edition bordlampen til et tidløst værk der øjeblikkeligt tilfører rummet en stilfuld elegance.

Lampen blev produceret indtil midten af 1950’erne. Med lanceringen af dette års Limited Edition, er det første gang i mere end 60 år, lampen er sat i produktion.

Skynd dig, at bestille dit eksemplar af PH 2/2 spørgsmålstegnet her. Vær opmærksom på at lampen kun er tilgængelig fra 1. oktober til 31. december 2021. (kan forudbestilles fra 1. september 2021)