Nu lander nyskabende flyvende sky-lampe i nye størrelser – se den nye Tense pendel fra New Works her!

10. december 2021
Nu lander nyskabende flyvende sky-lampe i nye størrelser – se den nye Tense pendel fra New Works her!
Nu kommer nytænkende pendel fra New Works i en ny størrelse.

Københavnske New Works, der lige siden deres begyndelse i 2015 har tænkt ud af lampeskærmen og været nyskabende, kommer nu med deres unikke Tense pendel i en mindre størrelse.

Hidtil har man kun kunne få Tense med en diameter på 900 og 1200 millimeter, og de store størrelser har måske skræmt nogle fra at investere i den unikke sky-lignende lampe – men nu er der altså også en Tense til de, der ikke har plads til de helt store lamper. Modellen er dog den samme, og det unikke udtryk fra den schweiziske designduo Panter & Tourron er akkurat ligeså opmærksomhedsskabende som de større modeller.

Det vil sige, at lampen stadigt er produceret i det innoverende DuPont Tyvek materiale – der har et udseegne og tekstur som papir, men i virkeligheden er en plastfiber. Det betyder en stærk og holdbar lampe, der, i miljørigtige genanvendte materialer, både pynter og efterlader dig med en god mavefornemmelse. Designet er ligeså elegant som de store modeller, og den tynde ramme gør lampen let og luftig, hvilket understreger det skyagtige udtryk.

Se Tense fra New Works I Ø700 her!