Tre bordlamper fra fremtiden – der fås allerede i dag

16. januar 2022
Tre bordlamper fra fremtiden – der fås allerede i dag
Intet krydrer indretningen som stærke kontraster og tangerende udtryk. Er din indretning traditionel og klassisk, så kan en futuristisk lampe være den altafgørende kontrast, der fremhæver sig selv og indretningen omkring sig.

Vi har herunder samlet tre flotte bud på futuristiske bordlamper, der kan bringe din indretning ind i det 22. århundrede.

Yasuke Bordlampe Black - DCW

Yasuke Bordlampen er tegnet af Studio BrichetZiegler i Paris, produceret af DCW éditions, og netop landet fra fremtiden. Lampen er enormt elegant og minimalistisk – samtidigt med, at den ligner en komponent fra Årtusindefalken eller DeLoreanen fra Tilbage til Fremtiden.

Lampens fremtidsagtige udtryk smitter af på funktionaliteten, og de to touch-justeringsknapper er elegant inkorporeret i lampens design. De to ben, der flugter og forsvinder ind i lampens lysgivende krop, fortsætter på den anden side som to hjul. Med et fingertryk på det ene hjul justeres lysstyrken, og med et tryk på det andet hjul justeres lysets temperatur.

Se Yasuke Bordlampe Black fra DCW her!

Stemlite - Gubi

For de inkarnerede Star Trek nørder ringer der måske en klokke, når de tager et kik på Gubi Stemlite lamperne. Gubi har nemlig relanceret Bill Curry’s “total look” lampe, Stemlite, som dekorerede interiøret på USS Enterprise i de første sæsoner af Star Trek.

Da Bill Curry første gang tegnede Stemlite lampen i 1962, var det som en hyldest til den zeitgeist, der strøg gennem Amerika i perioden. Rumkapløbet inspirerede en generation af populærkultur og design – og med Gubis relancering af Stemlite-serien er det din chance for at købe et stykke vaske ægte space age fantasme, fra en tid hvor det havde en helt anden klang, når Stars and Stripes smældede i flagstængerne på de vandede plæner langs palmedekorerede boulevarder i amerikanske forstadskvarterer.

Se samtlige Stemlite-varianter fra Gubi

One+ Bordlampe /w Air Sensor – Heavn

Lamper er ikke længere nødvendigvis bare lysgivere – utroligt mange lamper kobler flere funktioner sammen med lyset, og One+ fra Heavn er i den grad ingen undtagelse.

Med et design der minimalistisk og elegant holder sig til enkelte linjer og et simpelt udtryk, har Heavn skabt en bordlampe der inkorporerer smartbelysning, og som passer ind i selv den mest avancerede og moderne indretning. Lampen er spækfyldt med ekstraudstyr, så som timer, farve- og styrkestyring der kan følge dagslyset, drejbart lampehoved, trådløs oplader og luftsensor, så du rettidigt bliver mindet om at lufte ud i dit rumskib.

One+ er en enormt elegant lampe der passer flot på både skrivebordet – men også på sidebordet i sofamøblementet, på gulvet i stuen eller som praktisk belysning i hobbyrummet.

Se One+ Black w/ Air Sensor fra Heavn her!

Se resten af vores udvalg

Hvis ikke disse tre bordlamper er i din smag, så er vi sikre på, at vi nok skal ligge inde med noget, du kan lide; Se samtlige bordlamper i vores sortiment her!