Ambrosia fra Marset – se den unikke og alsidige lampeserie lige her!

20. januar 2022
Ambrosia fra Marset – se den unikke og alsidige lampeserie lige her!
Med denne serie af enkle industrielle designlamper skabt af Alberto Ciszak og Andrea Dalmas, føler man, at man træder ind i et stilrent og futuristisk lampeunivers. Ambrosia var, ifølge designerne selv, en øvelse i at kombinere enkelthed med praktisk anvendelighed og æstetik. Fra begyndelsen har Ciszak og Dalmas haft ambitioner om at lave simple og bæredygtige designs, der skal forbedre folks livskvalitet, hvilket også er i tråd med Marsets design-DNA, hvortil Ambrosia er det perfekte resultat.

I første omgang var Ambrosia tiltænkt som en unik og dekorativ tilføjelse, til en luksuriøs multi-brand butik i Madrid. Men i denne nyfortolkning af lampeserien har designerne, i samarbejde med Joan Gaspar, eksperimenteret med et enkelt, funktionelt og æstetisk design, der er modulopbygget af lineære, flade og asymmetriske lyssegmenter, som formår at skabe en blød, behagelig og jævn belysning i ethvert rum. De integrerede LED SMD-lysrør kan fås i forskellige varme farver, hvor man også kan justere intensiteten af lyset, og dermed skabe den helt rette stemning.

Det uendelige design…

Designet har struktur som et lysstofrør med blide linjer, der monteres i loftet, hvilket gør, at rummet bliver nydeligt belyst oppefra, så det spreder sig til hele rummet på den smukkeste måde. Det er også her, at lampens formål kommer til udtryk, da det er intentionen, at den skal være usynlig, så den ikke gør opmærksom på sig selv, og overskygger arkitekturen, men derimod integreres ind i den, og fremhæver dens skønhed. Lampen er modulopbygget, hvilket betyder, at de forskellige dele nemt kan justeres, så lampen kan passe ind i alle rum og indretninger. Her er det Ciszak og Dalmas’ ønske, at man påskønner, at lampen ikke er et begrænset produkt, men derimod et åbent system, der er i stand til at udvide sig til et specifikt formål – såsom over et spise- eller skrivebord, ude på badeværelset eller i et gangparti. Her kan du både justere længden og højden på lampen, alt efter det udtryk og den stemning, du gerne vil skabe, da lyssystemet i al sin beskedenhed kan tilpasses til at belyse ethvert rum – det er kun fantasien, der sætter grænser for de bedste sammensætninger.

Gå på opdagelse i Ambrosia serien her