Nyhed fra UMAGE – Se den skønne tilføjelse til Asteria serien her!

24. januar 2022
Nyhed fra UMAGE – Se den skønne tilføjelse til Asteria serien her!
Når man leder efter den helt rigtige lampe, har man som regel en række ønsker – måske den skal kunne give en hyggelig belysning, være bæredygtig og samtidig have et æstetisk udtryk. Derfor er det så utrolig tilfredsstillende, når man kommer forbi en lampeserie, som Asteria, der sammenfatter alle disse elementer. Her formår et brand som UMAGE at gøre præcis som navnet antyder, nemlig deres bedste hver eneste dag, for at skabe fænomenale designs med en bæredygtig vinkel. UMAGES lamper er tidløse, funktionelle, holdbare samt fremstillet med materialer af yderst høj kvalitet, med ambitionen om at deres designs skal have en lang levetid, så man kan skabe en bæredygtig indretning. Kreativ udvikler hos UMAGE, Søren Ravn Christensen, har dermed formået med Asteria serien at skabe enestående og klassiske designs, som kan fås i forskellige modeller, størrelser og farver, hvor det nyeste eksempel er Asteria Up Loftlampe Medium.

Asteria Up medium kombinerer funktionalitet, æstetisk og enkelthed med fantastisk flot håndværk, hvilket skaber et stilrent og raffineret udtryk til indretningen. Lampen består af et stålstel, der kan fås i diverse farver, hvor særligt den matsorte skiller sig ud, da den skaber en fantastisk flot kontrast til den udsøgte messing detalje foroven, samt til det perlemorshvide glas. Denne konstruktion skaber både et elegant og dekorativt udtryk, men også en jævn, blød og behagelig belysning, der når rundt til alle hjørner. Man får dog også et opadgående lys igennem toppanellet i lampen, hvilket samlet set skaber en stemningsfuld og indbydende atmosfære. Her kan lampens LED lys med fordel justeres via en specieldesignet ekstern lysdæmper, der bidrager til at sætte den helt rigtige stemning.

Asteria Up har et minimalistisk og sofistikeret design, som gør, at den også kan passe ind i alle type indretninger, der kalder på et smukt håndværk og en god belysning. Her betyder dens ydmyge størrelse, på 43 cm i længden og 17 cm i højden, at den ubesværet kan placeres alle steder – på kontoret, i entréen eller køkkenet, alene eller i uendelige kombinationer, med de andre farver, størrelser og lamper fra Asteria serien, hvilket giver flere unikke indretningsmuligheder. I disse rum kan den både fungere som en smuk, funktionel lyskilde, men også som et æstetisk element, da den er yderst dekorativ, både når den er tændt eller slukket.

Oplev Asteria lamperne her!