Dagligdagen fastfrosset i resin – Se Selettis Daily Glow her!

26. januar 2022
Dagligdagen fastfrosset i resin – Se Selettis Daily Glow her!
Når Seletti præsenterer noget nyt, er det oftest med et stort glimt i øjet og masser af humor. Det italienske firma, der syner altid at se verden fra en skæv og anderledes vinkel end os andre, står bag en lang række vidunderligt skøre lamper – lamper, der inkorporerer popkunst, attitude, humor og originalitet, og som ofte ignorerer og gør brud med designtradition og alt, der er typisk... og den nye Daily Glow serie er ingen undtagelse!

Serien fejrer dagligdagens objekter, fryser dem fast i tiden og gør dem til funktionsløse skulpturer i epoxy resin, før designeren tilføjer en lyskilde, og derved omdefinerer hvad objektet kan. I serien findes blandt andet en tandpastatube, en sæbedispenser, en konservesdåse med tomater, en mælkekarton, og som vi har fremhævet her: en dåse sardiner.

Bag Daily Glow står designeren Alessandro Zambelli, som har vundet både European Consumers Choice prisen og New York International Gift Fair-prisen. Han har tegnet et hav af sjove og nytænkende produkter til både Seletti og en række andre firmaer, og fortæller, at han med Daily Glow ønsker at udstille hverdagshygge gennem de objekter, der befolker dagligdagen.

Daily Glow Sardina er en lampe skjult som en dåse friskåbnet konserverede sardiner, du kan tage med dig. Lampen er nemlig en to-go lampe, som du kan lade op med din universelle USB-oplader, og som kan skrues op og ned i lysstyrke. Skal Sardina lyse maksimalt, så holder den strøm i 20 timer – men kan du leve med den lave indstilling, så holder sardindåsen i hele 120 timer.

Tag den med i tasken til de aftener, hvor solen sniger sig ned under horisonten inden hyggen er ovre – eller lad den bo som et humoristisk og stemningsfyldt indspark i din indretning. Den trådløse tilgang gør det let at placere lampen i indretningen, selv der hvor der ikke er et stik.

Hele Daily Glow serien er som sardinerne skabt med et humoristisk glimt i øjet, og kan løse forskellige opgaver i indretningen. Søger du ikke en to-go lampe som sådan, så kan vi anbefale eksempelvis Daily Glow Milk, som er en mælkekarton hvorfra lyset skænkes ud af åbningen – eller måske tandpastatuben Daily Glow Toothpaste, der følger samme koncept.

Du kan se hele vores Seletti Daily Glow sortiment her!