Ikoniske Kaiser Idell designs i en ny, moderne nuance!

8. marts 2022
Ikoniske Kaiser Idell designs i en ny, moderne nuance!
Nu kan du godt glæde dig! For i anledningen af Fritz Hansens 150-års jubilæum, relancerer de to ikoniske designs af designer, Christian Dell, i en udsøgt Easy Grey farve! Fritz Hansen blev etableret i 1872, og siden da har virksomheden skrevet sig ind i både dansk og international designhistorie, hvilket i dag har gjort dem til et eksklusivt og internationalt designmærke. Udover at producere designs i høj kvalitet, er Fritz Hansen også kendetegnet ved udsøgt håndværk og unikke designs, skabt af de førende arkitekter og designere fra hele verden, hvor Arne Jacobsen, Kasper Salto og Cecilie Manz blot er nogen af dem.

Fritz Hansen skaber tidløse og originale designs, og er visionære i forhold til at få det bedste ud af ædle materialer. Her er alle detaljer nøje gennemtænkt, sådan at hvert enkelt møbel har en stærk identitet og en evne til at stråle i alle omgivelser, hvilket naturligvis også gør sig gældende for de opdaterede Kaiser Idell designs. Den nye grå nuance giver de originale designs et mere moderne og nordisk twist, der ubesværet kan passe ind i alle type boligindretninger. I de nye udgaver, er Kaiser lamperne også udstyret med nydelige børstet messing detaljer, som passer perfekt med den neutrale nuance, hvor det børstede messing formår at oplyse ethvert miljø, og skabe en hyggelig og varm atmosfære.

Kaiser Idell


Den revolutionerende designer, Christian Dell, begyndte at tegne sine første lamper tilbage i 1926, og siden da har han produceret den ene klassiker efter den anden. Her må man i høj grad fremhæve hans Kaiser Idell serie, som første gang blev introduceret i 1936, med den første Kaiser Idell lampe 6631 Luksus bordlampe, som fortsat er symbolet på et ædelt germansk design. Derudover er serien baseret på hans verdenspatenteret drejeled, som manifesterer originalt, udsøgt og verdensklasse Bauhaus-design.

Kaiser Idell 6718 & Kaiser Idell 6722


Disse Kaiser Idell lamper afspejler tydeligt Christian Dells evne til at skabe enestående Bauhaus designs i udsøgte materialer og med nøje konstruktion. Med hans Kaiser Idell sakselampe, kombineres Dells patenterede svingledsskærm med en udtræks-saksearm, med formålet om at gøre lyset mere fleksibelt og fokuseret efter brugerens behov. Hans Kaiser Idell pendel 6722 har en enkel og kompakt form, der grundet dens beskedne størrelse kan hænge alle steder, både i klynger, i rækker eller for sig selv, hvor den spreder et dejligt, behageligt og nedadrettet lys. Begge Kaiser Idell lamper fås nu i en udsøgt Easy Grey nuance, som giver de originale designikoner et moderne og eksklusivt udtryk.

Se alle lamper i Kaiser Idell serien her