Dynamisk design bliver nu transportabelt: Se den nye trådløse Kizu bordlampe her

15. marts 2022
Dynamisk design bliver nu transportabelt: Se den nye trådløse Kizu bordlampe her
Den altid populære Kizu bordlampe fra New Works kommer nu i tre smarte trådløse varianter.

Kizu Bordlampen, der første gang blev lanceret i 2015, vender nu tilbage i samme ikoniske silhuet men uden ledning. Det gør den i forvejen utroligt smarte lampe ekstra smart, og taler direkte ind i den nuværende trend med portable belysning, du kan have med rundt.

New Works har lavet en række opdateringer til modellen gennem årene, men har altid bibeholdt den oprindelige og efterhånden ikoniske streg, som gjorde Kizu til en moderne klassiker. De to identiske former der balancerer ovenpå hinanden giver lampen både dynamik og balance - alt imens dobbeltheden af funktion i base og skærm understreges af det kontrasterende materialevalg i skrøbeligt nænsomt plast og stærkt marmor.

Den genkendelige form er uændret i Kizu Portable foruden USB-C porten, der kan oplade de indbyggede batterier med 10 timers levetid, når lampen lyser på fuld gas – du kan nemlig dæmpe den transportable variant. New Works genintroducerer dæmpefunktionen, der let betjenes med berøring af den elegante undersænkede metalcirkel i lampens top.

Som med originalen er det norske Lars Tornøe, der står bag lampens design – og den unge designer, der allerede har både DogA, Red Dot og Designer of The Year trofæer i sin fold, fortæller, at det netop er de simple geometriske former, der gør Kizu så ikonisk og let at genkende.  

Se samtlige Kizu modeller her, inklusiv den nye portable variant.