Italiensk design af høj kvalitet - Leucos gør sin entré på Lampemesteren!

31. marts 2022
Italiensk design af høj kvalitet - Leucos gør sin entré på Lampemesteren!
Det er en god dag hos Lampemesteren – for vi har nemlig den store fornøjelse at byde varmt velkommen til det italienske belysningsfirma Leucos på shoppen. Lecuos blev stiftet tilbage i 1962 af Eugenio Pamio i den romantiske by Venedig, hvor håndværk altid har været synonym for kunst. I begyndelse markerede Leucos sig på deres brug af traditionelle venetianske glasteknikker i fremstillingen af deres designs. Men med Leucos lamper er der altid en global idé og moderne teknikker bagved, og i dag er deres fundament baseret på en perfekt kombination af udsøgt design og godt håndværk, som resulterer i italiensk design af høj kvalitet, der afspejler deres forpligtelse til prædikatet ”Made in Italy”.

Leucos er en verdensomspændende succes, og grunden dertil skyldes blandt andet, at de er førende indenfor dekorativ glasbelysning, og samtidig udforsker alternative, kreative og moderne fremstillingsmuligheder til deres designs. Derudover gør de brug af materialer af den bedste kvalitet, ekstraordinære teknikker og exceptionelle menneskelige ressourcer, som også må siges at være årsag til, at deres designs kan findes over hele verden. Dette konstante engagement til enestående design og fremragende håndværk har resulteret i en række unikke lampeserier, såsom Leucos Glo og JJ lamper.  

JJ lampeHos Lampemesteren har vi et stort udvalg af de æstetiske og tidløse JJ lamper, som er en serie af klassiske arkitektlamper i moderne og fornyede versioner – så de kan både integreres i de mere traditionelle eller moderne hjem. JJ serien består af både pendler, bordlamper, gulvlamper og væglamper i en række forskellige farver og størrelser, så du har et hav af indretnings- og belysningsmuligheder, hvor du frit kan vælge dén lampe, der passer bedst til dit hjem. Du kan også med fordel kombinere flere lamper i diverse farver og størrelser med hinanden, og skabe et gennemgående og personligt udtryk i din indretning, som med garanti vil skabe blikfang.

Se vores store udvalg af Leucos lamper her