NYHED fra UMAGE - Eos Evia og Esther skærme i nye størrelser

4. april 2022
NYHED fra UMAGE - Eos Evia og Esther skærme i nye størrelser
Vi har gode nyheder her hos Lampemesteren! For UMAGE har netop lanceret de æstetiske, unikke og bæredygtige Eos Esther og Evia lampeskærme i en ny, skøn størrelse. UMAGE er et dansk designbrand, som bryster sig af at gøre sit absolut bedste hver dag, for at skabe exceptionelle designs med en bæredygtig kant. Søren Ravn Christensen, som er kreativ udvikler og grundlægger af UMAGE, har etableret et brand, der fremstiller funktionelle, holdbare og enestående lamper, med et fokus på bæredygtige løsninger og materialer af høj kvalitet. Dette må siges, at han også har opnået med Eos serien, som er en yderst æstetisk og unik serie af lamper og skærme, fremstillet i gåsefjer.

Fjerlampe


UMAGE skabte Eos fjerlamperne og dertil også Eos fjerskærmene i to versioner, herunder Esther og Evia, der begge er udgjort i gåsefjer, hvilket gør dem særdeles æstetiske og iøjnefaldende, både når lyset er tændt og slukket. De enkelte fjer gør, at lyset strømmer smukt, blødt og behageligt rundt i rummet, hvilket skaber en atmosfærisk belysning, der emmer af varme og hygge. De nye Eos mini skærme har den samme følelse, stemning og æstetik, som de oprindelige Eos skærme, men kommer i en ny diameter og højde på henholdsvis 35 og 20 cm i Esther udgaven, og en diameter og højde på 30 og 26 cm i Evia udgaven. Derudover kommer både Esther og Evia også i en række charmerende og farverige nuancer, der også tilføjer til skærmenes dekorative værdi – så med en Eos skærm får du også et kunststykke til din indretning, som med garanti vil fange dine gæsters opmærksomhed. Desuden kan du købe en Eos fjerlampeskærm med god samvittighed, da UMAGE har stor fokus på miljø og dyrevelfærd, og derfor kun bruger RDS certificeret fjer.  

Du kan anvende de enestående og sofistikerede lampeskærme, præcis som du ønsker dig, eksempelvis som bordlampe, gulvlampe eller pendel. Så sammensæt lampen til dit behov ved brug af forskellige stativer og ophæng, og tilføj et raffineret og eksklusivt udtryk til dit hjem – find det rette ophæng eller stativ her.

Se hele Eos serien her