Apollo Portable Bordlampe - Mærk glæden og gløden

7. april 2022
Apollo Portable Bordlampe - Mærk glæden og gløden
Kender du det – du har købt dig en ny lækker design lampe, men du har svært ved at vælge kun én placering den? Det er du ikke alene om – for når man investerer i et stykke nydeligt design, vil man have det til at pryde alle steder. Heldigvis har de bærbare lamper taget verden med storm, og i dag kan man derfor finde et bærbart design hos de fleste belysningsbrands – og det er derfor ikke overraskende, at det danske designhus HAY også har taget den moderne trend til sig. De har nemlig lanceret den fantastiske Apollo Portable Bordlampe, som opfylder alle krav til en trådløs bordlampe, da den både er yderst funktionel, kan placeres udenfor og samtidig er særdeles dekorativ.

Hos HAY stræber de efter at skabe alsidige produkter, der kan bruges i alle miljøer og til alle behov, hvorfor de samarbejder med både danske og internationale designere, i forsøget på at efterleve denne ambition. I denne omgang har det resulteret i den nye Apollo Portable Bordlampe, der er designet af STUDIO 0405, som har samme passion for at lege med de omgivelser, der forstærker hverdagen og dialogen mellem objektet og mennesket i diverse kontekster.

Hay Bordlampe


STUDIO 0405 har skabt en elegant, minimalistisk og æstetisk bordlampe, fremstillet i ét enkelt stykke opalglas med bløde, runde kurver, som giver lampen et klassisk og moderne look, der kan placeres i alle indretningsstile. Det nydelige opalglas gør, at lampen spreder et blødt, behageligt og atmosfærisk lys, der emmer af varme og hygge, som du kan nyde både inden- og udenfor – og da lampen samtidig er trådløs, er det kun fantasien, der sætter grænser for dette unikum. Derfor behøver du heller ikke at sætte dig fast på bare én placering, da du frit kan flytte rundt på lampen efter dit behov og humør for den varme glød. Desuden er lampen dæmpbar, således at du kan kontrollere lysintensiteten ved brug af dens touch step dimmer funktion, så du kan sætte den helt rigtige stemning og belysning. Lad Apollos lune glød sprede glæde, varme og velbehag blandt dig og dine gæster!

Find Apollo Portable Bordlampen her