Smart Home – Smartbelysning til en fornuftig pris

18. april 2022
Smart Home – Smartbelysning til en fornuftig pris
Her hos Lampemesteren har vi den seneste tid fokuseret meget på vores Værdi for Pengene sortiment, fordi vi synes, at alle skal have råd til at bo med smukke designerlamper, der ikke koster det halve kongerige og spidsen af en F-35 flyver.

Vores sortiment indeholder lamper fra de tre spændende mærker Lindby, Arcchio og Lucande – og i det store sortiment, der i skrivende stund indeholder over 1600 lamper, er vi sikre på, at der findes noget til enhver smag – og nu også til de, der er foran kurven, og klar, når nye opfindelser, teknologier og påfund findes på.

En lampe er langt fra bare en lampe i dag, og lys er ikke bare lys. I en tid, hvor vi siger hej til Siri og OK til Google, samles flere og flere af hverdagens produkter lige akkurat der, hvor vi befinder os det meste af tiden, nemlig på hjemmeskærme, på nettet og i apps. Alt er bedre når det er lige ved hånden, og din belysning er ingen undtagelse!

Mange har nok hørt om Philips Hue – og nok næsten ligeså mange kender lignende typer af intelligent belysning, der kan hjælpe med at gøre dit hjem lidt klogere og smart. Lidl, Aldi, Ikea og Nordlux har alle systemer til styring af dit hjem – og her på Lampemesteren synes vi også, at et billigere alternativ til Philips Hue er på sin plads.

Ind på manegen træder vore tre Værdi for Pengene mærker, og både Lindby, Arcchio og Lucande er alle klar med snedige smartlysinstallationer, der er gemt bag helt normale designerlamper.

Systemet kører ved hjælp af dit hjems trådløse internet, men kan også køre med Zigbee protokollen. Begge metoder er lige legitime – og begge metoder giver de samme mulighederne. Lindby, Arcchio og Lucande anbefaler at du downloader Tuya app’en – og med et par lette tryk på din smartenheds touchskærm er din nye smarte lampe forbundet til hjemmets hjerne.

Med appen installeret kan du løbende justere lampens lys, og du kan også automatisere og sammenkoble flere lamper. Kun fantasien sætter grænser, og når det hele er sat op, kan du programmere alt, hvad hjertet begærer. Skal lyset tænde i takt med, at solen står op, skifte farve når du får en e-mail, eller blinke i takt til musikken?

Med Tuya app’en kan du kombinere systemer, og Philips Hue og andre smartlys kan tale med Tuya – såvel som forskellige andre smart ting-og-sager. Gå på jagt hos din lokale elektronikforhandler eller på internettet, og hold øje med Tuya integration – og snart kan du koble bevægelsessensorer, smart-termostater, luftfugtighedsmålere, vaskemaskiner og postkasse-brevs-notifikations-maskiner sammen med dit smartlys

De smarte lamper kommer i alle tænkelige former og typer. Nogle er kun med lystemperaturjustering – altså mulighed for at styre lysets temperatur – og andre er med farvejustering. Nogle lamper er helt anonyme plafonder, andre er store imponerende pendel-kunstværker, og nogle er små moderne bordlamper, andre er klassiske gulvlamper – som eksempelvis Everly gulvlampen med hvid skærm og nikkelkrop!

Den smukke og neutrale gulvlampe passer i de fleste indretninger, og det ikke udfordrende udtryk sikrer dig en lampe, der tidløst altid vil passe i lokalet – og så med en lille hemmelighed! Med et tryk på din smartphone kan du dæmpe lyset, skifte farven og skyde festen i gang!