Dansk designikon ser dagens lys hos &Tradition - Læs om den nye Flowerpot her

14. april 2022
Dansk designikon ser dagens lys hos &Tradition - Læs om den nye Flowerpot her
Gode nyheder til alle Verner Panton tilhængere – for et af hans mest populære og velkendte designs kommer nu i en skøn, eksklusiv væglampe udgave. Flowerpot lampen er et ikon for dansk design, og har været en elsket del af &Tradition-kollektionen siden 2010. Verner Panton designede Flowerpot lampen tilbage i 1968, hvor den blev symbolsk for Flower Power-fredsbevægelsen i løbet af 60’erne, og fik stor succes for det store farveudvalg samt behagelige og blændfrie lys.  

Verner Pantons brug af innovative materialer, farver og former gav ham et ry som en visionær, som &Traditions CEO, Martin Kornbek Hansen også bemærker: ”Pantons provokerende brug af materialer, geometriske former og psykedeliske farver adskiller ham fra sin samtid”. Dette forklarer også, hvorfor han var en af de mest toneangivende designere i 60’erne i Europa, og hvorfor hans designs i dag betragtes som værende fra øverste hylde over hele kloden.

Da Flowerpot designet først kom på markedet i 1968, kom væglampeversionen aldrig i produktion – men årtier senere har det nu ændret sig! For i samarbejde med Verner Pantons familie har &Tradition omsider gjort det originale og klassiske design tilgængeligt for alle. VP8 væglampen er derfor en eksklusiv variant, udstyret med de samme karakteristiske kuppelformede lampeskærme i originalstørrelse. Lampeskærmene er lavet af dybttrykket metal, som du kan få i en række levende og stærke farver, hvilket også er en hyldest til én af Pantons kendetegn. Denne elegante relancering kan desuden justeres lodret i skinnen, så lyset enten er op- eller nedadgående, hvilket gør den perfekt som sengelampe eller til belysning i det hyggelige læsehjørne.

Kombinationen af de nye farver med det lette og stilrene design giver lampen et tidløst og eksklusivt look, der kan integreres i alle indretningsstile, hvor du vil glæde dig over at have et æstetisk stykke designhistorie til at pryde i dit hjem. Skab en hyggelig belysning og stemning med dette unikke design, der aldrig vil gå af mode.

Se alle de enestående Flowerpot VP8 væglamper her