Forkæl din krop og sjæl med det luksuriøse sengetøj fra ByNord!

21. april 2022
Forkæl din krop og sjæl med det luksuriøse sengetøj fra ByNord!
En god start på dagen starter allerede dagen før – og nu kan du gøre din start og slutning dagen til de allerbedste stunder, for ByNord har nemlig lanceret en serie af yderst komfortabelt og æstetisk sengetøj. ByNord er et skandinavisk brand, fuldt dedikeret til at skabe kvalitetsdesign, der skaber følelsen af ro og harmoni i dit soveværelse – så lad dig omfavne af den luksuriøse komfort og høje kvalitet, der kendetegner det udsøgte ByNord sengetøj næste gang du skal tælle får.

Siden ByNords grundlæggelse har de været dybt forankret i den skandinaviske designtradition med inspiration fra den nordiske natur, hvor de beroligende farver fra jorden, luften og vandet bringer en fredelig farve til hvert enkelt design, med formål at skabe en stærk følelse af velvære både mentalt og fysisk.

ByNord Sengetøj


Hos ByNord genkender de, at soveværelset er dét rum, hvor man slapper allermest af, genoplader, samt nyder en god og behagelig søvn. Derfor skaber de kvalitetsprodukter, der kan muliggøre afslapning, komfortabel søvn samt rolig opvågning. Disse eksklusive produkter kommer en designvirksomhed ikke sovende til, og det kræver nøje udvalgte materialer samt teknikker at skabe produkter, der tilsammen former et beroligende og harmonisk miljø – perfekt til det vigtigste rum i hjemmet.

Det er med dette i mente, at ByNord har skabt deres udsøgte kollektion af let og åndbart sengetøj i percalevævet OEKO-TEX® 100 certificeret økologisk bomuld, som giver dig en komfortabel og luksuriøs oplevelse, så du sover som en sten hver eneste gang, du omsluttes af det sprøde sengetøj. Derudover er stoffet også enzymvasket, hvilket gør det endnu mere blødt og behageligt at opholde sig i – uanset om det er i otte strakte timer, eller bare en halv time på den ene side, og så en halv time på den anden.

Du kan samtidig få sengetøjet i en række skønne farver og størrelser, så du ikke behøver vende og dreje dig over, at du ikke kan få præcis dét sengesæt, der matcher dit behov og din æstetik. Et unikt sengesæt fra ByNord tilføjer en helt særligt varme, hygge og glæde til dit soveværelse, som gør det svært at stige ud af sengen, men let at få det rette ben ud. Man ligger som man har redt, og med et enestående sengesæt fra ByNord er du ikke kun garanteret en henrivende nats søvn, men også et dekorativt element til dit soveværelse.

Sov godt!

Sig godnat med god stil med et sengesæt fra ByNord