LE KLINT lancerer 50-års jubilæumsudgave af ikonisk design - Se de nye Model 172 lamper her

2. juni 2022
LE KLINT lancerer 50-års jubilæumsudgave af ikonisk design - Se de nye Model 172 lamper her
Så er der spændende nyt fra danske LE KLINT! I 2021 kunne det ikoniske LE KLINT 172 design nemlig fejre 50-års jubilæum, og nu kommer der så en lækker ny jubilæumsudgave med vidunderlige detaljer, som smukt forstærker det originale design.

Designeren bag det klassiske og elegante design, Poul Christiansen, startede sin livslange karriere hos LE KLINT i 1967, hvor han skabte en revolutionerede foldeteknik ud fra matematiske sinuskurver. Dette resulterede i enestående skulpturelle lampeformer, som helt ekstraordinært opstod ud fra et enkelt stykke fladt folie. Lige siden har hans foldeteknikker bidraget til genkendeligheden af en LE KLINT lampe samt etableret ham som en banebrydende designer. 50 år er nu gået, og samarbejdet mellem Poul Christiansen og LE KLINT fostrer fortsat flere nye designs år efter år, hvor det nyeste eksempel er Galaxy lampeserien i 2022.

Den originale 172 model blev designet for første gang i 1971, og siden da er der løbende kommet nye varianter til, som gør det muligt at finde en størrelse til ethvert behov i det populære design. Denne jubilæumsvariant kommer derfor naturligvis også i to forskellige størrelser, så du frit kan vælge netop dén model, der passer bedst til dit behov. Anniversary Model 172 er kendetegnet ved de bløde, kurvede former, som karakteriserer det originale design, hvilket giver den en dynamisk og behagelig æstetik, der vil klæde ethvert rum i enhver indretningsstil.

I denne jubilæumsudgave er der tilføjet et smukt messingophæng og en skøn stofledning, der smukt fuldender samt bidrager til designets utvivlsomme elegance. Derudover giver de nye jubilæumsdetaljer også et stilfuldt løft til det velkendte design, som du med fordel kan nyde over spisebordet, ved siden af sofagruppen eller i det mørke hjørne, hvor den både fungerer som belysningskilde såvel som dekorativt indretningselement.  

Se begge LE KLINT 172 Sinus Anniversary Editions her