Ekstraordinært boligtilbehør fra danske GUBI - Se det her!

6. juni 2022
Ekstraordinært boligtilbehør fra danske GUBI - Se det her!
Det er os en kæmpe fornøjelse at kunne introducere et sortiment af udsøgt boligtilbehør fra danske GUBI! Designvirksomheden blev stiftet tilbage i 1967 af ægteparret Bjarke og Lisbeth Olsen, og i dag driver deres søn Jacob Olsen stedet med den samme respekt for traditioner, innovation og ikke mindst med øje for deres kerneværdier, herunder kreativitet, nysgerrighed og modet til at gå all-in. Dette må også siges at være en af grundene til at designhuset i dag er kendte for deres nøje kuraterede og intuitivt ikoniske produkter, som formår at vække følelser og fortælle meningsfulde historier, der gør dem tidløse og en del af hjemmet i generationer på tværs af landegrænser.

Med et sortiment af enestående, tidløse og stilrene lamper er det ikke overraskende, at GUBIs boligtilbehør bærer det samme præg. Du kan blandt andet finde alt fra lysestager til spejle, skåle og unikke knagerækker. Hele sortimentet har et touch af ubesværet elegance og eksklusivitet, der tilføjer charme og personlig til din boligindretning, som man efterfølgende ikke kan leve uden.

I sortimentet kan du blandt andet få fat i den originale Matégot Coat Rack af Mathieu Matégot, som har et funktionelt og dekorativt design, der blev skabt tilbage i 1956, og som i dag fortsat kan integreres i alle indretningsstile. Du kan få designet i tre skønne farver, så du kan få præcis dén knagerække, der komplementerer din indretning bedst. Knagerækken hylder organiske former og lethed, og fungerer som et anderledes og mere spændende alternativ til de uinspirerende knagerækker.

Du kan også få fingrene i det overdådige Adnet Mirror, der blev designet tilbage i 1950 af Jacques Adnet, som blev en af de første til at kombinere glas og læder. Denne interessante sammensætning giver spejlet et rustikt og samtidig elegant look, som gør den attraktiv at have hængende som en dekorativ del af indretningen, hvor den samtidig giver kant og karakter. Spejlet kommer i tre forskellige størrelser, alle med unikke messing- og læderdetaljer, som også tildeler designet skulpturel værdi til ethvert rum i hjemmet.

Mangler du derimod en enkel og elegant lysestage, så har GUBI også løsningen! De har nemlig samarbejdet med designduoen Space Copenhagen om en lysestage, der forener industrielle materialer af poleret stål og mørk antik messing, som giver den et eksklusivt og moderne look, der kan passe ind overalt i hjemmet. Lysestagen kommer i en samling af fem forskellige højder, som du med fordel kan kombinere, og dermed skabe dit eget unikke og personlige designudtryk.

Se alt det vidunderlige boligtilbehør fra GUBI her