Populær lampeserie fra House Doctor bliver større - Se de nye Boston bordlamper her

9. juni 2022
Populær lampeserie fra House Doctor bliver større - Se de nye Boston bordlamper her
2022 giver endnu en gang anledning til kæmpe begejstring hos Lampemesteren. Det danske designbrand House Doctor har nemlig tilføjet flere skønne lamper til deres unikke Boston lampeserie. Boston bestod i første omgang udelukkende af mageløse pendler, hvor de nye bordlamper imiterer det samme karakteristiske rå og rustikke look gennem formerne, farverne og designet.  

House Doctor kan i 2022 fejre 20-års jubilæum, og siden deres begyndelse har de haft et ønske om at inspirere, skabe produkter, der vækker en følelse, samt at hjælpe folk med at skabe deres eget unikke rum. Dette har de nu gjort i to årtier gennem et nøje kurateret sortiment af enkle, balancerede og ægte produkter, som kan passe ind i alle indretningsstile. Deres æstetik tager udgangspunkt i den skandinaviske designtradition med et touch af inspiration fra hele verden og med et tydeligt industrielt strejf.

Navnet til denne nydelig serie er inspireret de ikoniske universiteter i byen Boston i USA, hvor man skal kunne forestille sig lampen passe ubesværet ind. I dag kan man få det rå og rustikke udtryk med hjem, hvor den skaber en spændende stemning og giver lidt ekstra kant og karakter til indretningen.

Boston bordlampen består af en rund lampeskærm, nydelige industrielt-inspirerede greb samt en hvid matteret lampeskærm, som sørger for, at lyset bliver spredt på en blød, behagelig og blændfri måde, som formår at sætte en hyggelig og tilbagelænet atmosfære. Du kan placere den udsøgte bordlampe samtlige steder i hjemmet, hvor skrivebordet, reolen eller vindueskarmen blot er nogle af de mest oplagte placeringer. Bordlampen kommer i de samme genkendelige Gunmetal og Antique Brown farver, der hver især bidrager til dens æstetik og elegance. Uanset hvilken farve eller placering, du vælger, så er du garanteret en funktionel og dekorativ belysningskilde, som helt sikkert vil skabe beundring og blikfang.

Se hele den enestående Boston serie her