Spændende nyheder fra Louis Poulsen - Se de nye PH-lamper her

13. juni 2022
Spændende nyheder fra Louis Poulsen - Se de nye PH-lamper her
I 2022 har Louis Poulsen i den grad gjort os rigtig glade her hos Lampemesteren! Den ikoniske belysningsvirksomhed har nemlig lanceret endnu flere fantastiske nyheder. I denne omgang har de videreudviklet på et velkendt design, som på mange måder er synonymt med den måde Louis Poulsen i dag former design og lys på.

PH-designet blev skabt tilbage i 1926 af den indflydelsesrige danske designer og arkitekt Poul Henningsen, som i den grad har fået sat sit præg på den danske designhistorie igennem sin karriere. Dette skyldes blandt andet, at den innovative designer udviklede sit berømte treskærmssystem i 1926, da han ønskede at forbedre lyset i sine lamper ved at reducere ubehagsblændingen. Siden da har Henningsen designet hundredvis af lamper baseret på det ikoniske treskærmssystem, som garanterer en exceptionel lyskvalitet.

Præcis som den øvrige PH-serie er de nye PH 3/3 og 5/5 varianter også karakteriseret ved det reflekterende treskærmssystem, hvor armaturet i disse udgaver kommer i hvidt opalglas eller matsort lakeret metal med en hvid inderside. Dette giver dem et stilrent og eksklusivt look, som vil komplementere både de moderne og klassiske indretningsstile samt forbedre lysoplevelsen i butikker og restauranter. Uanset deres placering formår de at skabe en atmosfærisk belysning samt fungere som et enestående arkitektonisk statement piece.

Disse nye PH 3/3 og 5/5 udgaver betegnes som værende ”fuld” størrelse, og bør derfor ideelt set placeres i rum med højt til loftet, hvor de sørger for en smuk og blændfri belysning. Her spreder de nye PH 3/3 lamper med transparente mundblæste opalglasskærme i tre lag samt versionerne med matsort overskærm i metal i kombination med mellem- og underskærme i gennemskinneligt opalglas et varmt og behageligt lys omkring pendlen. PH 3/3 og 5/5 versionerne med matsorte metalskærme og hvide indersider reflekterer derimod et flot og primært nedadrettet lys ud i rummet. Ønsker du en endnu blødere lysfordeling, kan du med fordel indsætte det medfølgende matterede bundglas.

Pryd dit hjem med et stykke dansk designhistorie, som aldrig går af mode!

Se alle de enestående PH-lamper fra Louis Poulsen her