Ikonisk design fra Louis Poulsen i ny udgave - Se de unikke NJP Mini bordlamper her

27. juni 2022
Ikonisk design fra Louis Poulsen i ny udgave - Se de unikke NJP Mini bordlamper her
Så er der spændende nyt fra danske Louis Poulsen! I 2022 har de nemlig endnu engang samarbejdet med det anerkendte japanske designstudio Nendo med grundlægger Oki Sato i spidsen for de nye NJP Mini bordlamper. Dette nye medlem af NJP-familien er en reduceret udgave af NJP bordlampen, som er en moderne udgave af en klassisk og fleksibel arkitektlampe, og er derfor ligeledes kendetegnet ved det runde, bløde formsprog.

I 2015 kom de første NJP lamper på markedet, og med de nye NJP-armaturer er familien blevet endnu mere fleksibel. Denne nedskalerede version er også udstyret med den velkendte åbning på bagsiden af lampeskærmen, hvilket giver mulighed for trinløs indstilling af det organiske hoved, og sammen med armen, der kan rotere 342° om egen fod, bliver det nemmere for dig at målrette lyset i de ønskede retninger. Derudover udsender det harmoniske lampehoved et rundsymmetrisk og nedadrettet lys, som ikke er blændende for dig og dine gæster. Når der tændes for lyset, øges lysintensiteten indtil den rammer en bestemt lysindstilling, og når der slukkes for lyset, fader det stille ud igen. Det stilrene armatur har også en praktisk indbygget timerfunktion, som gør, at lyset automatisk slukker efter fire eller otte timer.

Disse nye Louis Poulsen bordlamper kan placeres alle steder i det private og offentlige rum, hvor de skaber små øer af lys i soveværelset, stuen og på hjemmekontoret eller på caféer, hotelværelser og i loungeområder, hvor de ligeledes formår at skabe en behagelig og beroligende atmosfære. De nye NJP Mini bordlamper kommer i de klassiske sort, hvid og lys aluminium grå farver, og fås nu også i en ny varm farve palet med farverne rosabrun, sart rosa, petroleumsblå og taupe. Alle syv nuancer tildeler en tidløs kant til det enestående design, samt lægger op til fordybelse, hygge og fællesskab, som kan passe ind i enhver indretningsstil. NJP Mini er den perfekte synergi mellem funktionalitet og æstetik, hvilket gør den til et praktisk og dekorativt indretningselement, der utvivlsomt vil komplementere din øvrige indretning.

Se alle de skønne NJP Mini bordlamper fra Louis Poulsen her