Tid til en ny ever>>green<< i hjemmet - Se de nye Tom Rossau lamper her

7. juli 2022
Tid til en ny ever>>green<< i hjemmet - Se de nye Tom Rossau lamper her
Så er det tid til at bringe sommeren og naturen med ind i hjemmet med en ny fantastisk flot lampe fra det danske designbrand Tom Rossau. I denne omgang er det med en flot farvetilføjelse til TR5 serien, herunder – Birch Green – som universelt har forbindelse til naturen og repræsenterer en følelse af vækst og fornyelse, der med garanti vil skabe en dynamisk og hyggelig atmosfære i dit hjem.

Siden 2005 har den danske designer Tom Rossau stået bag en lang række skulpturelle og ikoniske lamper, som opstår i synergien mellem geometri, materialer og naturligt samt kunstigt lys. Dette har resulteret i mange enestående belysningskilder, der sagtens kan stå alene i det naturlige dagslys samt fremstå helt magiske, når formerne og materialerne bliver oplyst indefra, efter at mørket har sænket sig.

Dette er naturligvis også tilfældet med de nye TR5 lamper, som alle kommer i den vidunderlige Birch Green nuance, som, udover at være en trendy farve, også tilføjer en helt særlig dybde og harmoni til ethvert rum, det pryder. Nuancen kan derfor også passe ind i alle former for indretningsstile, hvor farven og formen vil skabe blikfang.  

TR5 er en funktionel og skulpturel lampe, der, udover at være en af hans første lamper, også er blevet til en af hans mest ikoniske. Dette skyldes blandet andet, at TR5 er et udtryk for udsøgt håndværk og autentisitet, der går op i en højere enhed, hvilket placerer lamperne på øverste hylde. Serien er i konstant udvikling og består i dag både af pendler, gulv-, bord- og væglamper, som er fremstillet i forskellige materialer og farver igennem årene, hvilket giver rig mulighed for at finde det helt perfekte match til netop dit behov og din indretningsstil.  

Uanset placering i hjemmet, så formår den åbne struktur i lampen at give en fortryllende spredning af lyset, imens lyskilde fortsat er skjult bag lamellerne, så du og dine gæster ikke bliver blændet af dens behagelige skær.

Se hele TR5 serien fra Tom Rossau her