TO nye PH Limited Edition lamper fra Louis Poulsen - Se dem her!

1. september 2022
TO nye PH Limited Edition lamper fra Louis Poulsen - Se dem her!
BEMÆRK: Disse lamper kan ikke længere købes, da de kun blev forhandlet frem til 31/12 2022

Det er svært at få armene ned her hos Lampemesteren. Årsagen er simpel – Louis Poulsen lancerer ikke én men hele TO nye PH Limited Editions til den i forvejen imponerende PH-samling. I denne omgang er det en PH 3/3 pendel og PH 3/2 bordlampe i en ny og spændende kombination af udsøgt messing og opalglas.  

Året 1924 markerede begyndelsen for det storslåede PH-eventyr, som er endt ud i et ikonisk system, der revolutionerede måden, man tænker belysning, samt flere tusinde PH-lamper i forskellige modeller. Den indflydelsesrige designer Poul Henningsen formåede at skabe ikke bare en lampe, men et komplet system, som ledte vejen for diffus, behagelig og blændfri belysning, hvilket også er en af grundene til, at PH-lamper forsat er nogle af de mest fortrukne belysningskilder i nationale såvel som internationale hjem.

PH 3/3 Pendel & PH 3/2 Bordlampe


Hvert år bliver vi velsignet med en ny PH Limited Edition, og i år har vi været så heldige, at vi har muligheden for at få hele to lamper med hjem. Disse nye specialudgaver og naturligvis også baseret på det velkendte refleksive treskærmssystem, som gør, at de ligeledes spreder et blødt og blændfrit lys, der spreder sig til hele rummet. Både pendlen og bordlampen er også karakteriseret ved den nydelige kombination af opalglas og upoleret messing, som spreder en hyggelig og varm følelse foruden et atmosfærisk lys, der formår at sætte en indbydende og afslappet stemning. De varme metalliske toner tilføjer desuden et vintage touch til din boligindretning, som gør dem præcis ligeså dekorative som funktionelle i indretningen.

PH 3/3 pendlen har også en spændende twist, da den er udstyret med en ny fatning og en speciallavet baldakin, som smukt fuldender lampen og gør den ekstra iøjnefaldende. Samtidig er begge Limited Editions lavet af italiensk mundblæst opal trelagsglas, som er skinnende på overfladen og sandblæst matteret på indersiden, hvilket bidrager til den smukke, behagelige og ensartede belysning. Derudover er begge specialudgaver blevet indgraveret med Poul Henningsens signatur, hvilket giver dem et yderst eksklusivt og sofistikeret touch, som også er den del af deres naturlige og ubestridelige tiltrækningskraft.

Så pryd dit hjem med et unikt dansk designikon med en god fortælling i udsøgt håndværk, som aldrig går af mode!

Se alle de forskellige PH-lamper her