Verpan pryder Pantop serien med endnu flere farver!

28. juli 2022
Verpan pryder Pantop serien med endnu flere farver!
”Der findes ikke grimme farver, kun grimme kombinationer af farver.” Sådan beskrev den ikoniske danske designer Verner Panton, og hvis man tager et kig igennem hans kollektioner af møbler og belysningskilder, så skinner det tydelige igennem, at han bestemt ikke var farveforskrækket. Dette bærer de nye Pantop lamper i Dusty Blue og Matt Terracotta naturligvis også bærer præg af.

Panton formåede igennem sin karriere at adskille sig fra mængden og din samtid ved brug af futuristiske designs, banebrydende brug af materialer, former og farver, som gjorde ham til en ægte pioner inden for sit felt. Dette er også blandt en af årsagerne til, at hans designs fortsat er eftertragtede og relevante på tværs af landegrænser og generationer.

Verpan kan i dag bryste sig af at videreføre den enestående designarv fra Verner Panton som den eksklusive ejer af alle hans designs. Verpan er, ligesom Panton, et resultat af den danske designtradition, der har været med til at gøre Danmark til en af de mest bemærkelsesværdige spillere på markedet inden for funktionelt, enestående og moderne design.

Pantop


I 2022 har vi igen fået fornøjelsen af nye og spændende tilføjelser til den klassiske Pantop lampeserie, der i dag består af bordlamper, pendler og bærbare bordlamper i en række flotte farver. Alle lamperne i serien kan du få i et hav af unikke og skønne farver, der med garanti vil tilføje lidt ekstra charme og personlighed til din boligindretning.

Pantop er et design fra 1980’erne, som i dag har haft en renæssance i takt med, at folk går gradvist mere op i dansk, klassisk design, der gerne må have en god historie, et autentisk retro udtryk samt være tilgængelig i en masse forskellige flotte farver, der også skal gøre lampen til et dekorativt indretningselement. Det er derfor ikke overraskende, at Verpan har valgt at tilføje endnu flere farver til den enestående Pantop serie, så du med garanti vil kunne finde én eller flere lamper, der passer perfekt til din indretningsstil. I denne omgang er det så farverne Dusty Blue og Matt Terracotta, der har sneget sig ind i Pantop serien, og de nye nuancer kan både fås som bordlampe, portable bordlampe og pendel, så du kan få præcis den model, der matcher dit behov perfekt. De nye farver kan passe ind i enhver indretningsstil, da de har en naturlighed over sig, der ubesværet kan kombineres med samtlige nuancer på farvekortet.  

Se de nye pendler og bordlamper både i Dusty Blue og Matt Terracotta her