ANTIDARK introducerer den enestående Cuscino pendel

14. juli 2022
ANTIDARK introducerer den enestående Cuscino pendel
Står du og mangler en karakteristisk, minimalistisk og tidløs belysningskilde til din boligindretning? Så har vi rigtig gode nyheder! ANTIDARK har nemlig lanceret et nyt design, som indkapsler alt dette og mere til.

ANTIDARK brænder for at skabe den helt rette belysning og stemning, hvor design, kvalitet og funktionalitet skal gå op i en højere enhed. Med mere end 25 års erfaring inden for belysning formår de at designe lamper til alle former for rum både uden- og indendørs, så det bliver behageligt og hyggeligt at være i – samtidig med at deres designs skal komplementere og fremhæve den øvrige indretning. Deres design er forankret i den skandinaviske designtradition med fokus på enkelthed, funktionalitet og æstetik. Dette har de endnu engang formået med et af deres nyeste designs, Cuscino, som er indbegrebet af nordisk, stilrent og moderne design med et tidløst udtryk, der vil overleve generationer.

Cuscino pendlen er en lampe, der grundet sit enkle og klassiske design kan integreres i både de traditionelle såvel som moderne indretningsstile, hvor den tilføjer en ubesværet elegance, der vil få rummet til at skille sig ud. Den enestående glaspendel har et blødt og afrundet formsprog, der tilføjer til dens elegante fremtoning i rummet. Lampen består af en mælkehvid mundblæst glasskærm i høj håndværksmæssig kvalitet, kombineret med de fineste messingdetaljer, der smukt fuldender lampen samt giver den et tidløst og stilfuldt look, der gør den præcis ligeså dekorativ som den er funktionel i indretningen.

Cuscino kommer i to størrelser, som du både kan anvende for sig selv i den hyggelige læsekrog eller ved siden af sengen – eller du kan med fordel kombinere flere pendler med hinanden i forskellige størrelser over spisebordet eller i køkkenet på en række eller i en dekorativ klynge i entréen eller i det mørke hjørne – det er kun fantasien, der sætter grænser for Cuscino.

Se begge Cuscino pendler her