TO nye Keen bordlamper fra danske Hübsch - Læs mere om dem her

1. august 2022
TO nye Keen bordlamper fra danske Hübsch - Læs mere om dem her
Til alle jer, der ikke kan få nok af udsøgt skandinavisk design, der aldrig går af mode – så har vi gode nyheder. Den danske designvirksomhed Hübsch har nemlig lanceret et nyt, dekorativt design, som tilføjer en ubesværet elegance og et stilrent touch til din indretning.

Hübsch blev etableret i 2010 af Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen med en helt særlig passion for godt design og med et ønske om at skabe noget unikt og anderledes. Lige siden starten har virksomheden kun vokset sig større, i dag anses det for at være blandt de førende skandinaviske interiørbrands. Hübsch er forankret i nøgleordet glæde, da de tror på, at de kan skabe glæde gennem deres enestående kvalitetsprodukter i unik stil, ved at møde deres omgivelser med et smil på læben og ved at yde den absolut bedste service i dagligdagen.

Dette må sige at være lykkedes for dem endnu engang med hjælp fra deres kreative team i Danmark, der har skabt et minimalistisk, elegant og enestående design, som kan pryde og skabe glæde i enhver indretningsstil.

Keen


Fra engelsk til dansk oversættes ordet ”Keen” til ivrig eller begejstret, hvilket må siges at beskrive vores følelser her hos Lampemesteren over disse nye, æstetiske bordlamper. Keen har en cylindrisk form med en rund lampeskærm, der sørger for et blødt og behageligt nedadrettet lys. Lampen er fremstillet i jern og kan fås med enten en flot bruneret messing eller mørkeblå overflade, så du frit kan vælge hvilken model, der matcher din stil og stemning bedst. Uanset hvilken model, der passer perfekt til dig, så er du garanteret en funktionel belysningskilde såvel som et dekorativt indretningselement, der tilføjer en vis charme og personlighed til hjemmet.

Grundet dens beskedne størrelse kan Keen placeres alle steder i boligen, hvor reolen, skrivebordet, vindueskarmen eller natbordet blot er nogle af de mest oplagte placeringer. Egentlig kan du placere den hvor som helst, hvor den utvivlsomt vil skabe en beundring blandt dine gæster og en glæde for dig og din familie.

Se begge Keen bordlamper fra Hübsch ger