DybergLarsen introducerer den enestående BOOM serie!

8. august 2022
DybergLarsen introducerer den enestående BOOM serie!
Naturen er en blevet til en stor del af den skandinaviske indretning. Vi fylder vores hjem med blomster, kviste og planter samt jord- og naturfarver i vores boligtilbehør, som skal tilføre den danske ”hygge” ind i vores vante, hjemlige rammer. Hos DybergLarsen har de altid fingeren på pulsen og fokus på de nutidige, relevante og interessante trends, som er fremtrædende i de nationale boligindretninger. Det er derfor ikke overraskende, at det danske belysningsbrand har taget et mere organisk, dynamisk og naturligt udgangspunkt med en af deres nyeste lampeserier.  

DybergLarsen blev grundlagt for få år tilbage i 2016 af Thomas Dyberg-Larsen, og allerede nu forhandles de på globalt plan med et sortiment af enestående designs, forankret i den skandinaviske designtradition, der kan pryde i både de danske og internationale boligindretninger. DybergLarsen er kendte for at udvikle lamper til overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af designet.

I denne omgang er deres vision endnu engang lykkedes med denne unikke BOOM serie, som er en enkelt og særdeles bemærkelsesværdig serie af lamper, der emmer af varme, hygge og velvære. Dette skyldes blandt andet brugen af det naturlige bambusmateriale til den håndflettede lampeskærm, som også er det mest karakteristiske ved designet. BOOM kan fås som gulvlampe og pendel i både en lang og kort version, så du kan få præcis dén model, der passer perfekt til dit behov og din indretning. Foruden at have en tydelige dekorativ funktion, sørger den enestående lampeskærm også for at skabe en smuk og behagelig belysning samt bløde skygger rundt i omgivelserne, hvilket sætter en afslappet og hyggelig atmosfære.

Du kan placere de forskellige modeller overalt i hjemmet, hvor ved siden af sofagruppen, i soveværelset eller over spisebordet blot er nogle af de mest oplagte placeringer til denne unikke serie. Du kan sagtens anvende en enkelt af lamperne for sig selv, men du kan med fordel placere flere af lamperne sammen, for at skabe et unikt, personligt og gennemgående designudtryk i din indretning. Uanset hvilken model eller placering, du vælger, så er du garanteret et funktionelt såvel som et æstetisk indretningselement, der utvivlsomt vil skabe blikfang og beundring.

Se hele Boom serien har DybergLarsen her