HAY lancerer nyt, skulpturelt design - Se de nye Parade bordlamper her

18. august 2022
HAY lancerer nyt, skulpturelt design - Se de nye Parade bordlamper her
Er du på udkig efter et unikt, æstetisk og skulpturelt lampedesign, der er præcis ligeså dekorativt som det er funktionelt i indretningen – så kan du godt glæde dig! Fordi vi kan nu endelig løfte sløret for endnu en spændende nyhed fra et af de mest populære, danske brands; HAY.

Siden stiftelsen af HAY i 2002 har designbrandet skabt sig en imponerende portefølje af enestående produkter, der ubesværet kan skifte mellem både private og offentlige rum samt opfylde mange forskellige behov. Ægteparret Mette og Rolf Hay startede virksomheden, da de ønskede at skabe enestående kvalitetsprodukter i godt håndværk til en overkommelig pris, så det kunne blive tilgængeligt for alle. Dette grundlæggende princip motiverer fortsat virksomheden og deres samarbejdspartnere, og må derfor også krediteres som værende en af årsagerne til deres verdensomspændende succes.  

Fra et power-par til et andet, tager vi et kig på designduoen bag et af de nyeste designs fra HAY; nemlig Parade bordlampen. Viola Heyn-Johnsen & Jonas Trampedach er ligeledes et gift par, der har slået hovederne sammen om deres første fælles projekt, hvilket har resulteret i en nyt, spændende og elegant design, der ikke ligner alle de andre. Med en passion for materialer, objekter og håndværk har designerne i tæt samarbejde med HAY fået skabt et unikt design, der er både fungerer som et dekorativt, skulpturelt kunstværk såvel som en funktionel belysningskilde.

Parade er inspireret af et ønske om at skabe en lampe, der kan forene et ambient lys med et skulpturelt design, som vil gøre enhver boligindretning yderst bemærkelsesværdig. Parade kommer i forskellige størrelser og farver, så du frit kan vælge den model, der passer perfekt på dit skrivebord, i din vindueskarm eller på din reol. De enestående geometriske bordlamper har et unikt design, der sagtens kan stå for sig selv, men da de er nøje udvalgte til at komplementere hinanden perfekt, virker det son oplagt mulig at anvende flere af dem sammen. På den måde er det muligt for dig at skabe en sammenhængende, forenet parade, som du selv kan sammensætte på tværs af former og farver, for dermed at skabe dit eget unikke og personlige designudtryk, der med garanti vil fange dine gæsters opmærksom, uanset om lyset er tændt eller ej.

Se hele Parade serien her