&Tradition lancerer udsøgt Herman Bang inspireret bordlampe!

8. september 2022
&Tradition lancerer udsøgt Herman Bang inspireret bordlampe!
Der er ikke noget som klassisk, elegant, tidløst og ikke mindst holdbart design, som kan pryde i boligindretningen i generationer. Hos designvirksomheden &Tradition er dette deres udgangspunkt og passion – og i efteråret 2022 har det resulteret i en række nye, spændende designs, hvor den unikke Herman bordlampe er i blandt.

&Tradition er præcis som navnet antyder – et traditionsrigt firma, der omarbejder og relancerer designikoner fra tidligere, velkendte designere samt skaber de seneste nyklassikere med nutidige, talentfulde designere, der opretholder virksomhedens stræben efter enestående håndværk, holdbarhed, form, funktion og ikke mindst æstetik i alt hver de introducerer.

Den nye Herman bordlampe afspejler i høj grad disse kvaliteter med sit klassiske, stilrene og holdbare design i rige materialer, der vil klæde alle former for indretningsstile lige fra de traditionelle til de mere moderne. Skaberen bag dette unikum er Signe Hytte, der i samarbejde med &Tradition har opkaldt bordlampen efter den ikoniske, danske forfatter Herman Bang, hvorfor lampen fungerer som en hyldest til hans kunstneriske eftermæle samt måde at leve på.

Lampen er en smuk kombination af rige materialer, heriblandt opalglas, marmor og valnøddetræ krydret med de fineste kromdetaljer, der smukt fuldender lampens æstetiske samt nostalgiske udtryk. Tilsammen skaber dette en lampe, der på mange måder minder om de enestående lamper, der stod på Herman Bangs skrivebord, når han skrev sine klassikere.

Du kan roligt placere denne skønne bordlampe overalt i din boligindretning, hvor vindueskarmen, reolen og naturligvis skrivebordet er blandt de mest oplagte placeringer – og her sørger den hvide opalglasskærm for en diffus, behagelig og blændfri belysning. Uanset placering er du garanteret et funktionelt såvel som dekorativt indretningselement, der med garanti vil skabe blikfang, beundring og nostalgi.

Find den nye Herman bordlampe fra &Tradition her