Tidløs og ikonisk Fritz Hansen design i ny udgave - Se de udsøgte Junior Serie 7™ Stole her

25. august 2022
Tidløs og ikonisk Fritz Hansen design i ny udgave - Se de udsøgte Junior Serie 7™ Stole her
Igennem de sidste 150 år har Fritz Hansen formet den danske designtradition i samarbejde med legendariske og revolutionerende designere og arkitekter, såsom Arne Jacobsen, Poul Kjærholm og Hans J. Wegner. Igennem et enestående samarbejde har de leveret en perlerække af klassiske og ikoniske designs, der alle afspejler en dedikation til æstetiske, funktionelle og langtidsholdbare møbler i høj kvalitet, der kan overleve generationer.

Fritz Hansens store designarv inkluderer mange unikke og tidløse designs, der er ikoner inden for den moderne møbelhistorie – og Serie 7™ Stolen designet i 1955 af Arne Jacobsen er endnu et af disse møbler, hvor den også er et af de mest populære i Fritz Hansens stolekollektion.  

Stolens unikke og klassiske form er tidløs og alsidig samt indeholder en helt særlig personlighed og charme, der gør den æstetisk tiltalende og dermed velegnet til mange forskellige indretningsstile. Stolen består af ni lag formpresset finér, der både giver designet en helt særlig styrke, fleksibilitet samt holdbarhed til trods for dens slanke udseende.  

Denne nye Junior udgave af Serie 7™ Stolen giver anledning til at børnene i familien også har mulighed for at deltage ved spisebordet eller arbejde og lege mere behageligt ved borde i standardhøjde. Denne stol adskiller sig fra resten af serien idet højden er blevet ændret og en fodstøtte i stålrør er blevet tilføjet på alle fire sider for at opnå optimal funktionalitet.  

Disse nye Junior stole kommer desuden også i hele TO flotte farver – Evergreen og Burnt Yellow – så du frit kan vælge den nuance, der matcher din stil bedst – og kan du ikke vælge, så kan du med fordel kombinere de to farver og skabe et unikt designudtryk, der får din indretning til at skille sig ud!

Se den vidunderlige Serie 7™ Stol i farven Evergreen her eller find den i nuancen Burnt Yellow her!