Nyt boligtilbehør i Marmor - Se Booknd og Jeu De Dés her!

22. september 2022
Nyt boligtilbehør i Marmor - Se Booknd og Jeu De Dés her!
Marmor er et helt unikt materiale. Gennem tusinder af år dannes bjergarten gennem omkrystallisation af forskellige mineraler under helt særlige temperatur-, tryk- og fiktionsforhold, hvorefter det graves og hakkes fri, formes og forædles som byggematerialer til forskellige ting.

Marmor brydes i hele verden, og mennesker har anvendt den unikke stentype i tusinder af år. Ordet marmor kommer fra det græske ord for krystallinsk og skinnende sten, og ligegyldigt hvilken oldtidsby, du besøger, vil du uden tvivl støde på det glatte materiale i bygninger eller gader.

Der er ingen tvivl om, at vi mennesker er betaget af marmor – og det er de også hos Woud, der netop har tilføjet en række boligtilbehørsprodukter til deres spænende portefølje i marmor.

Booknd fra Roel VandebeekDer er ingen tvivl om, at Roel Vandebeek forstår hele processen omkring design. Den belgiske designer har arbejdet indenfor både industrielt design, interiørdesign og kunst, og derfor har han en ekspertise, der tillader ham at skabe nogle af de mest spændende produkter.

Taktilitet, minimalisme og brugbarhed kendetegner hans designs, og den nye Booknd er ingen undtagelse. Den er skabt i massivt marmor, og har en vægt, der gør, at den ikke vælter lige foreløbigt. Den todelte Booknd står solidt plantet i bogreolen eller kommoden, og holder let både hele Harry Potter samlingen og pensummet til en længere videregående uddannelse mellem sine to dele, når den er spredt ud mellem din favoritlitteratur.

Booknd findes i tre nuancer: brun, sort og grøn – og alle tre versioner af den vidunderlige bogstøtte er i samme udsøgte design, der lader den blanke marmor skinne i lokalet. Når du ikke bruger Booknd til bøger kan den let og elegant samles til en enkelt marmorskulptur, der bor fantastisk på en kommode eller på et bord.  

Jeu De DésSkal hyggen for alvor indtræffe, og skal den gode og lune stemning for alvor slås fast med syvtommers søm, så er det levende lys, der skal til – og skal disse levende lys præsenteres på den mest elegante facon, er Jeu De Dés et oplagt valg.

Navnet er fransk og betyder ternings spil, og som med et terningekast er mulighederne mange med Jeu De Dés. Foruden at findes i et hav af varianter, er de fleste af lysestagerne modulære, og kan bruges til både fyrfadslys og standardlys.

Designet er som på Booknd minimalt, og marmor-materialet får lov at tage hovedrollen i det skønne produkt. Det er Woud selv der står bag designet på Jeu De Dés.

Se alle boligtilbehørsnyhederne fra Woud her!