Enkelt og klassisk design fra GUBI og Space Copenhagen - Se Gravity væglampen her

17. oktober 2022
Enkelt og klassisk design fra GUBI og Space Copenhagen - Se Gravity væglampen her
Kender du følelsen af at mangle et æstetisk indretningselement samt en god og behagelig belysning ved sofagruppen, i det hyggelige læsehjørne eller ved siden af sengen? Fat da mod! For GUBI har nemlig tilføjet en ny udsøgt væglampe til porteføljen i et tæt samarbejde med en talentfuld og anerkendt dansk designduo. Sammen med  Space Copenhagen har de udvidet den eksisterende Gravity lampeserie, der i forvejen består af unikke bordlamper og gulvlamper, så du vil helt sikkert kunne finde den perfekte lampe til at pryde i netop din indretning.

Siden grundlæggelsen af GUBI i 1967 har det verdenskendte designhus designet, udviklet og markedsført en lang række udsøgte og højkvalitets designikoner fra fortiden såvel som nutidens klassikere i samarbejde med både velkendte designere og nutidige talenter. Det er i netop sådan en kollaboration, at Gravity serien og senest Gravity væglampen er blevet skabt.

Med Gravity ønskede Space Copenhagen at skabe en lampe med fokus på detaljer, funktionalitet, personlighed og ikke mindst elegant enkelthed i godt håndværk egnet til enhver boligindretning på tværs af landegrænser og generationer. Dette er i den grad lykkedes med den nye væglampe, der med dit klassiske og enkle design samt enestående detaljer vil passe ubesværet ind og komplementere resten af din indretning perfekt.

Gravity væglampen er karakteriseret ved sin slanke arm i nydelig antik messing samt den beigefarvede tekstillampeskærm, der står i flot kontrast til hinanden og skaber en klassisk æstetik. Den lyse stoflampeskærm sørger desuden for en blød, behagelig og atmosfærisk belysning, som du kan dæmpe ved brug af en dæmpbar pære og den nydelige messing dæmper på basen af lampen, så du kan sætte den helt rigtige stemning i rummet. Dette design er derfor ikke blot en dekorativ og funktionel belysningskilde men et hyggeligt samlepunkt for hele familien!

Se hele Gravity serien fra GUBI her