Unikt og dekorativt svensk design - Lampemesteren byder Globen Lighting velkommen på shoppen!

20. oktober 2022
Unikt og dekorativt svensk design - Lampemesteren byder Globen Lighting velkommen på shoppen!
Det er en kæmpe fornøjelse, at vi her hos Lampemesteren kan byde varmt velkommen til Globen Lighting, der med sine forskelligartede, funktionelle og fabelagtige designs tilbyder et produkt til ethvert behov og enhver stil.  

Den svenske belysningsvirksomhed blev grundlagt i 1983 af Anders Hall og hans kone Anne Charlotte Hall, efter en tilfældig introduktion til belysningsbranchen. Det hele startede i 1972, da Anders Hall skulle finde på et alternativt og ikke mindst kreativt brug af 5000 overflødige plastikbetræk til ostefade, som hans onkel havde solgt til en virksomhed, der efterfølgende gik konkurs. Det fik Anders Hall til at gå i tænkeboks, hvorefter han endte med at bore et 42 mm hul i toppen af dækslet, lime frynser i bunden og montere en lampefatning i toppen – og WUPTI blev hans første lampe født under navnet ”Stina”. Denne loftlampe blev dernæst efterfulgt af en bordlampe, bestående af to sammensatte plastikdæksler monteret på en lampefod, der fik navnet ”Bullen”, som du i dag kan finde i genbrugsbutikker og retromagasiner. Disse to lamper markerede begyndelsen for en livslang passion for belysning samt en perlerække af udsøgte produkter, heriblandt forskellige bordlamper, loftlamper, væglamper, gulvlamper, pendler, børnelamper og udendørslamper, der vil komplementere alle former for indretningsstile.

Globen Lighting bliver i dag drevet fra hovedkvarteret i Svenljunga af anden generation med Alexander Hall som CEO og 14 andre ansatte. I samarbejde med eksterne designere og deres eget in-house designteam får Globen Lighting skabt en stor og forskelligartet portefølje af unikke og æstetiske designs, som resultat af et kollektivt moderne, interessant og opfindsomt designsprog, der gør det muligt for dig at finde en lampe, der helt sikkert matcher dit behov og din stil perfekt!  

Se hele vores udvalg af Globen Lighting produkter her