Mageløs Drop Pendel fra Nemo Lighting skaber blikfang i din boligindretning!

31. oktober 2022
Mageløs Drop Pendel fra Nemo Lighting skaber blikfang i din boligindretning!
Hvis du har højt til loftet i entréen, stuen eller spisestuen og mangler et storslået design til at imponere dine venner og familie og måske endda dig selv – så har vi spændende nyheder! Det italienske belysningsfirma Nemo Lighting har nemlig lanceret en ny, overdådig pendel i samarbejde med den japanske designer Arihiro Miyake.

Nemo Lighting blev grundlagt i 1993 i Milano af Franco Cassina og ejes i dag af Frederico Palazzari. Firmaet har opnået verdensomspændende succes med deres eksklusive sortiment, der sammenfatter både ikoniske mesterværker fra anerkendte, etablerede designere og nye design klassikere fra nutidige designere, hvor også den talentfulde Arihiro Miyake er iblandt de udvalgte.

Igennem sit samarbejde med Nemo Lighting har Miyake designet flere enestående produkter, der har skabt nye paradigmer inden for belysningsverdenen. Dette er bestemt også tilfældet med hans nyeste Drop Pendel, som er en sofistikeret lysekrone med klare, rene linjer, der smukt kombineres med en yderst stringent, strømlinet og ikke mindst slank aluminiumsstruktur, der udsender et diffust, behageligt og blændfrit lys. Den unikke aluminiumsstruktur har desuden et let og svævende udtryk, der underbygges af de integrerede LED lyskilder, der sørger for en enestående belysning foruden lampens overordnet lethed. Lampen har desuden en 2700 Kelvin, som betyder, at den spreder en varmhvid lysfarve i rummet, som utvivlsomt vil skabe en hyggelig og varm atmosfære i omgivelserne. Med denne Drop pendel får du ikke blot en funktionel belysningskilde men i den grad også et unikt, overdådigt og bemærkelsesværdigt indretningselement, der vil pynte utrolig flot i din indretning!

Køb den nye Drop Pendel fra Nemo Lighting her