Moderne og minimalistiske loftlamper fra Thorup Copenhagen - Se de nye Patrone lamper her

27. oktober 2022
Moderne og minimalistiske loftlamper fra Thorup Copenhagen - Se de nye Patrone lamper her
Mangler du god og jævn rumbelysning, som ikke skal fylde særlig meget i rummet? Fat da mod, for vi har gode nyheder her på shoppen! Vi kan nemlig introducere et par af de seneste nyheder fra designstudiet Thorup Copenhagen, som har tilføjet en række loftlamper til deres minimalistiske, elegante og alsidige Patrone lampeserie.

Thorup Copenhagen er et relativ ungt designhus fra 2017, som specialiserer sig i moderne møbler, lamper samt andre genstande, der er præget af skandinavisk æstetik, lang holdbarhed og anvendelighed med Kasper Thorup ved roret. Med et fokus på bæredygtighed i forhold til design, produktion og materialer er alle Thorups lamper lokalt fremstillet og færdiggjort i hånden i København, hvilket bidrager til deres unikke appel, da produkterne vil variere en smule fra hinanden, hvilket er en naturlig del af et håndlavet design.

De seneste tilføjelser til Patrone serien er de nye loftlamper, der både er designet og fremstillet i København ved brug af traditionelle metoder og moderne teknikker. Præcis som resten af serien er også loftlamperne karakteriseret ved det minimalistiske, slanke og cylindriske design og afspejler den samme modernitet, funktionalitet og tidløshed, der kendetegner de øvrige lamper.

Loftlamperne fås også i diverse modeller både med eller uden et fleksibelt drejeled, der kan gøre det nemmere for dig at målrette belysningen i de ønskede retninger, hvis du har behov for det! Alle lamperne spreder desuden et behageligt, ambient lys, der ikke er blændende for dig og dine gæster, således at de kan placeres overalt i hjemmet, hvor de helt sikkert vil klæde den øvrige indretning, eksempelvis over klædeskabet, i køkkenet eller i et gangparti. Lamperne er desuden tilgængelige i forskellige flotte finish, så du kan få den helt rette model til netop din stil. De nye loftlamper er desuden lavet af råt diamantslebent messing, hvilket giver dem et moderne, eksklusivt og industrielt touch, der tilføjer lidt ekstra kant og karakter til din boligindretning!

Se den komplette Patrone serie fra Thorup Copenhagen her