Skandinavisk design og kvalitet i verdensklasse - Halo Design gør sin entré på Lampemesteren

10. november 2022
Skandinavisk design og kvalitet i verdensklasse - Halo Design gør sin entré på Lampemesteren
Er du på udkig efter godt, skandinavisk design, hvor kvaliteten, funktionalitet og æstetikken er i topklasse, så kan du glæde dig over, at Halo Design nu er kommet på Lampemesteren. Halo Design har fokus på innovation i forhold til æstetik og funktionalitet, og du får derfor ikke blot en avanceret belysningskilde men også et dekorativ indretningselement hos Halo Design, der pryder, uanset om lyset er tændt eller ej. Halo Design opdaterer deres kollektioner hvert år med nye idéer og innovative koncepter, så de hele tiden har de nyeste tendenser tilgængelige i deres designs, og du vil derfor altid kunne finde en Halo Design lampe til netop dit behov og din stil.

Halo Design blev stiftet i 1994 af den danske entreprenør Michael Waltersdorff, som ønskede at give kunderne en unik oplevelse, der skulle forbedre deres liv igennem exceptionel lys i høj kvalitet. Dette har affødt en perlerække af enestående designs, der har gjort virksomheden til en af de mest bemærkelsesværdig spillere på det danske belysningsmarked. Halo Design har en mission om at skabe originale og funktionelle lamper i et skandinavisk minimalistisk, moderne og bæredygtigt designsprog. Derudover er de tro mod deres filosofi om at designe æstetisk unikke belysningsløsninger til en overkommelig pris, så alle har muligheden for at eje et produkt fra Halo Design.

Hos Halo Design er de også af den overbevisning, at det lys, vi omgiver os med, påvirker hvordan ting ser ud og har samtidig en stor indflydelse på vores overordnet sindstilstand. De mener, at et positivt og hyggeligt miljø har brug for et passende lys, for at give folk en god og behagelig oplevelse. De anvender derfor nutidens teknologier til at levere skræddersyet og yderst effektiv belysning, der forstærker vores følelser. Dette gør de med særligt fire kerneværdier for øje, herunder dansk identitet, nordisk design, funktionalitet og værdi for pengene, der tilsammen skaber et imponerende og varieret sortiment, hvor du blandt andet kan finde gulvlamper, lysekroner, pendler, bordlamper, udendørslamper, væglamper, spots, loftlamper og bærbare bordlamper med adskillige æstetiske og funktionelle fordele. Du vil derfor helt sikkert vil kunne finde en lampe, der passer perfekt til din indretning! Du kan blandt andet få fat i lamper fra populære serier, såsom Bubbles, Kjøbenhavn, Frame eller Drops. Mulighederne er mange hos Halo Design, så du kan med fordel tage et kig på vores store udvalg af lamper fra Halo Design her