Mærk julestemningen med de nye LE KLINT lamper fra SEASONAL Collection!

12. december 2022
Mærk julestemningen med de nye LE KLINT lamper fra SEASONAL Collection!
December er godt i gang, og julestemningen har igen i år fundet sin vej til den danske designvirksomhed LE KLINT. Denne gang spreder de en masse juleglæde med deres nyeste lanceringer i deres SEASONAL Collection, som i år blandt andet indeholder en Heart Light i Small, Heart Light i XS samt en flot Twinkle Star.

I 2012 indledte den kreative manager hos LE KLINT, Isa Dawn Whyte Jensen, produktserien SEASONAL Collection, som består af en række forskellige jule-inspirerede designs, der formår at skabe en øjeblikkelig hygge og varme, som i den grad er en del af en god julestemning.

Motivationen bag SEASONAL Collection opstod, da den engelskfødte kreative manager først kom til Danmark. Her blev hun meget inspireret af de skandinaviske traditioner og ønskede derfor at lave forskellige fortolkninger af disse, der blandt andet skulle afspejle formen på et traditionelt dansk julehjerte. Serien indeholder også en flot stjerneformet lampe, der tilføjer lidt ekstra charme og varme til din boligindretning, uanset om lyset er tændt i den eller ej.

Lamperne i serien er lavet af det velkendte hvide lampe-skærmsfolie, som sørger for en smuk, behagelig og blændfri belysning, som du med fordel kan placere i vindueskarmen, på soveværelset eller i køkkenvinduet, så også de forbipasserende kan nyde godt af den hyggelige og indbydende belysning.

Julen handler om mange ting, men i særdeleshed også om at give, og derfor donerer LE KLINT også overskuddet fra serien til en ny velgørenhedssag hvert år. Så med køb af en af disse lamper fra kollektionen, så støtter du samtidig en god sags tjeneste.

Produkterne i SEASONAL Collection bliver naturligvis anvendt i juletiden, men da de er så nydelige at se på, kan du sagtens anvende dem hele året rundt til andre festligheder og højtider. Her er valentinsdag, fødselsdage, bryllupper blandt nogle af de oplagte lejligheder, men du kan bruge dem på alle tidspunkter, hvor du ønsker lidt ekstra varm, hyggelig og afslappet stemning!