AYTM lancerer flot og farverigt boligtilbehør – Se hele Flores serien her!

15. december 2022
AYTM lancerer flot og farverigt boligtilbehør – Se hele Flores serien her!
Mangler du også et frisk, flot og farverigt pust til din boligindretning? Så har vi heldigvis en god løsning! Det danske designhus AYTM har nemlig lanceret en serie af udsøgt og farvestrålende boligtilbehør i samarbejdet med den talentfulde kunstner Signe Kejlbo.

AYTM har rødder forankret i dansk design med et klart formål om at genskabe og nytænke designtraditioner ved at give interiørmode et nyt perspektiv. Dette må siges, at de har gjort endnu engang med denne nye serie af æstetisk boligtilbehør, der i høj grad skiller sig ud med modige farver og spændende teksturer.  

Som navnet på serien antyder, så opstod den grundet Kejlbos fascination af blomsternes natur, herunder deres udvikling, unikke overflader og enestående farvekombinationer. Her var særligt tulipaner den vigtigste inspiration, hvilket resulterede i et væld af farve og kunstneriske tekstiler i form af to puder, et tæppe og en plaid med det samme karakteristiske mønster.

Med de unikke elementer i Flores serien, kan du for alvor pryde dit hjem med charme, varme og personlighed, og bringe liv og dynamik til de mest monokrome og måske småkedelige kroge af din boligindretning. Flores serien er desuden fremstillet i høj kvalitet med blandt andet plaiden, som er vævet i en kombination af uld og bomuld, så du er garanteret et blødt og behageligt tæppe at ligge i.

Du kan sagtens anvende en enkelt Flores del for sig selv i stuen eller på soveværelset, men du kan også med fordel kombinere tæppet, plaiden og puderne med hinanden, så du får skabt et unikt, gennemgående og ikke mindst dekorativt designelement i din bolig, som helt sikkert vil skabe blikfang og beundring!


Se hele Flores serien fra AYTM her