Santa & Cole udvider populær Trípode serie i anledning af 25-års jubilæum    

19. december 2022
Santa & Cole udvider populær Trípode serie i anledning af 25-års jubilæum
Holder du også af en god klassiker, som aldrig går af mode? Så har vi gode nyheder! Det spanske designhus Santa & Cole har nemlig netop lanceret en række nye Trípode bord- og gulvlamper i hele to nye finish, herunder Bretona and Diplomática, i anledning af det klassiske designs 25-års jubilæum.  

Siden 1985 har Santa & Cole sammenfattet et sortiment af unikke designmøbler og lamper fra mere end 80 enestående skabere, såsom Antoni Arola, Miguel Milá og André Ricard, med et ønske om at berige menneskers liv igennem historiske kvalitetsprodukter. I 1997 blev den første Trípode gulvlampe lanceret, og siden da har også bordlampen sæt dagens lys. I forbindelse med G5 gulvlampens 25-års jubilæum har Santa & Cole i samarbejde med designer Júlia Esqué tilføjet en række nye bordlamper og gulvlamper i forskellige størrelser til den klassiske serie i to nye, fantastiske finish. Dette kommer til udtryk i båndet på skærmene, hvilket skaber et helt unik og æstetisk samspil mellem sort og hvid.  

Præcis som resten af serien formår også disse nye finish at tilføje charme og personlighed til din boligindretning igennem sammenspillet mellem nuancerne. De nye Trípode lanceringer afspejler formen og funktionen af de eksisterende lamper i serien, og præcis som de øvrige Trípode lamper er også lampeskærmen på disse håndlavet i bomuldsbånd. Den unikke lampeskærm sørger desuden for et varmt og hyggeligt lys, der sætter en indbydende og behagelig atmosfære i rummet. Ligeledes er også de nye lamper udstyret med tre tynde metalben, der skærer hinanden over et enkelt punkt, hvilket giver lampen en særlig balance og et slankt, æstetisk udtryk.  

Disse nye lamper kan placeres overalt i din bolig, hvor de helt sikkert vil komplementere den øvrige indretning. Her er på natbordet, ved siden af sofagruppen eller på reolen blot nogle af de oplagte placeringer, hvor de både fungerer som funktionelle belysningskilder såvel som dekorative indretningselementer.  

Se hele Trípode serien fra Santa & Cole her