Enkelt og æstetisk design med futuristisk touch! Se de nye Moja pendler fra Loom Design her.

26. december 2022
Enkelt og æstetisk design med futuristisk touch! Se de nye Moja pendler fra Loom Design her.
Leder du efter en minimalistisk og elegant pendel? Så er du heldig! Fordi den danske belysningsvirksomhed LOOM Design har netop lanceret fire nye, moderne Moja pendler, som utvivlsomt vil klæde din boligindretning og give den et futuristisk strejf.

LOOM Design er et dansk brand med speciale i design af lampe, hvor kvalitet, funktionalitet og design skal gå op i en højere enhed. Det er derfor ikke overraskende, at de også denne gang har beriget os med en række nye, æstetiske kvalitetspendler i klassisk, skandinavisk stil og i høj kvalitet, som du kan nyde resten af dit liv.

Moja pendlen består af en enestående aluminiumsskærm, som du både kan få i en elegant og moderne sort farve eller i en ren, neutral hvid farve, der begge komplementeres af de nydelige messing detaljer i toppen af lampen, som tilføjer lidt ekstra charme, varme og personlighed til lampen. Med sit effektive, integrerede LED lys sørger Moja for et klart og behageligt direkte lys, hvilket gør den til en oplagt belysningskilde over spise- eller stuebordet, hvor den samtidig formår at skabe en hyggelig og afslappet stemning. Moja kommer desuden også i to størrelser, så du frit kan vælge den model, der matcher dit behov og din bolig allerbedst!

Med en Moja pendel får du ikke blot en funktionel belysningskilde i høj kvalitet men også et dekorativt indretningselement, der vil skabe blikfang!


Se alle Moja pendlerne fra Loom Design her