Mød Mr. Wattson – funktionelt og finurligt design fra Piffany Copenhagen

29. december 2022
Mød Mr. Wattson – funktionelt og finurligt design fra Piffany Copenhagen
Holder du også af den sjove, fleksible og finurlige fætter fra Piffany Copenhagen? Så har vi gode nyheder! Du kan nemlig nu få fornøjelsen af endnu flere Mr. Wattson lamper fra den danske designvirksomhed, som har tilføjet fire nye designs til familien!

I denne omgang har Piffany Copenhagen lanceret to mini bordlamper og to almindelige bordlamper i den ikoniske serie, som alle er karakteriseret ved det velkendte design. De nye modeller kommer i en kombination af asketræ og en farve, herunder Flash Red, Army Green, Lava Grey og Intense Grey, så du frit kan vælge den model, der matcher dit behov og din stil bedst.

Siden grundlæggelsen har det danske designfirma haft et ønske om at have et tæt samarbejde med både nye og etablerede kunstnere og designere med formålet om at forme unikke designs igennem etisk og betænksomt håndværk, hvor alle dele af designet skal have et formål og en personlighed. Det er derfor naturligt, at de i samarbejde med Soyee Studio har skabt en familie af lamper, der i høj grad emmer af personlighed og charme samt udstråler høj funktionalitet og udsøgt håndværk. Grundet de 139 ”smilehuller”, der skjuler den effektive LED lyskilde, sørger Mr. Wattson desuden for et godt, behageligt og blændfrit lys, som formår at sætte en hyggelig og afslappet stemning, uanset hvor du placerer lampen.

Præcis som de øvrige lamper i serien, har de nye Mr. Wattson bordlamper ligeledes en fleksibel og bøjelig krop, så du kan positionere dem, præcis som du ønsker. Derfor kan de naturligvis placeres et hav af forskellige steder, hvor på reolen, i vindueskarmen eller på natbordet blot er nogle af de oplagte placeringer. Her kan du også løbende beslutte dig for, om de skal sidde med ret ryg, henslængt eller på en helt tredje måde - det er kun fantasien, der sætter grænser for dette enestående design, som helt sikkert vil skabe glæde samt give dig og dine gæster et smil på læben. Her kan du med fordel kombinere de forskellige Mr. Wattson lamper, og dermed skabe en unik fortælling samt et dekorativt designudtryk i din boligindretning!Se hele Mr. Wattson familien fra Piffany Copenhagen her