Pryd dine udearealer med de nye Nui Udendørslamper fra Luceplan!

13. februar 2023
Pryd dine udearealer med de nye Nui Udendørslamper fra Luceplan!
Er du på udkig efter en dekorativ og funktionel belysningsløsning til dine udearealer? Så har vi godt nyt! I 2023 kan vi nemlig se frem til en masse spændende nyheder fra de bedste brands på verdensplan, og heldigvis lader Luceplan os ikke vente alt for  længe! Allerede nu kan du nemlig finde flere af deres seneste lanceringer lige her på shoppen – heriblandt de nye Nui udendørslamper!

I samarbejde med designstudiet Meneghello Paolelli har Luceplan netop introduceret fire nye udendørslamper under navnet Nui. I 2021 blev Nui for første gang introduceret i form af genopladelige bordlamper under navnet Nui Mini. Nu har de valgt at udvide serien med en række sofistikerede udendørslamper, herunder både væg- og gulvlamper, der vil give dine udearealer et charmerende og storslået strejf.

De seneste Nui lanceringer er karakteriseret ved forholdet mellem de to cylindriske komponenter, som interagerer med hinanden og skaber en unik symbiose, balance og dynamik, der tilsammen smukt fuldender lampen. De to dele af lampen fås i fire forskellige varianter og sammensætninger, så du har mulighed for at vælge præcis dén lampe, der matcher dine udearealer perfekt! Fælles for alle varianterne er, at den øverste del af lampen skjuler den integrerede LED lyskilde, som gør, at den udsender et direkte lys i de nærliggende omgivelser. Den nederste del af lampen fungerer derfor som støtte for den øverste sphere, og bliver dermed til en form for diffuser, der sikrer, at det nedadrettede lys bliver spredt på en blød og behagelig måde. Du kan desuden også dæmpe lyset i Nui lamperne, så du kan sætte den helt rette belysning og stemning efter dit behov og humør.

Derudover er Nui lamperne lavet i et lysegråt beton materiale, som giver lidt ekstra kant og karakter til lampen samt også gør den yderst bemærkelsesværdig. De fire forskellige Nui modeller kan bruges på et hav af forskellige måder for at gøre dine udendørsområder mere personlige på en ukonventionel og ikke mindst dekorativ måde. Her kan du sagtens placere en enkelt Nui lampe for sig selv på terrassen, i haven eller ved hoveddøren, men du kan også med fordel kombinere de forskellige modeller og dermed skabe et unikt og gennemgående designudtryk, der utvivlsomt vil fange dine gæsters opmærksomhed.

SE DE SKØNNE NUI UDENDØRSLAMPER FRA LUCEPLAN HER