Den bærbare bølge bruser ind over DybergLarsen – Se den nye Yoyo Portable Bordlampe her!

9. februar 2023
Den bærbare bølge bruser ind over DybergLarsen – Se den nye Yoyo Portable Bordlampe her!
Leder du også efter den perfekte bærbare bordlampe, som du kan tage med dig overalt i din boligindretning? Så har vi rigtige gode nyheder! I 2023 har den danske belysningsvirksomhed DybergLarsen nemlig lanceret et nyt, dekorativt og trådløs design, som har en klassisk og elegant æstetik, der helt sikkert vil komplementere resten af din interiør.

DybergLarsen blev grundlagt i 2016 af Thomas Dyberg-Larsen, som havde et ønske om at skabe et bredt udvalg af moderne lamper i skandinavisk stil og høj kvalitet, som både kunne sprede en behagelig belysning samt skabe en indbydende og afslappet stemning i boligen – hvilket i den grad også er lykkes med den nyeste Yoyo Portable Bordlampe!

Yoyo bordlampen er et enkelt, trådløst design, som du har mulighed for at tage med dig rundt og placere forskellige steder efter dine skiftende behov. Yoyo er nemlig ikke begrænset af en ledning eller stikkontakt, så du har mulighed for at ændre på dens placering, præcis som det passer dig! Her er natbordet, i vindueskarmen eller på reolen blot nogle af de mest oplagte placeringer, men det er kun fantasien, der sætter grænser.

Yoyo består af en sort marmor base, der smukt komplementeres af enestående messing detaljer, som giver lampen en klassisk æstetik, der gør den til et dekorativt såvel som funktionelt indretningselement, der helt sikkert vil skabe blikfang og beundring blandt dine gæster. Du skal dog være opmærksom på, at marmor er et naturligt materiale og derfor vil marmoreringen variere en smule fra lampe til lampe, hvilket blot gør hver enkelt lampe mere unik.

Med Yoyo har du også mulighed for at justere på lyset i tre niveauer efter dit behov for enten fokuseret eller afslappet belysning og stemning. Her har lampen en lystid på 10 timer ved laveste lysstyrke, 6 timer ved mellemste og 4 timer ved den højeste, hvorefter du let og elegant kan oplade den igen ved brug af det medfølgende USB-C kabel og hurtigt nyde godt af den fantastiske belysning igen!


FIND DEN NYE YOYO PORTABLE BORDLAMPE HER