Ikonisk Louis Weisdorf design i ny nuance – Læs mere om den nye Multi-Lite pendel og bordlampe fra GUBI

2. februar 2023
Ikonisk Louis Weisdorf design i ny nuance – Læs mere om den nye Multi-Lite pendel og bordlampe fra GUBI
Er du på udkig efter et ikonisk design i en frisk, ny farve, der vil give et ekstra pift til din boligindretning? Så har vi rigtig gode nyheder! Designvirksomheden GUBI har nemlig introduceret hele TO nye lamper i Multi-Lite serien, herunder en bordlampe og pendel, der bærer præg af det velkendte design blot i en tidløs, unik og dragende farvesammensætning.

Den første Multi-Lite lampe blev designet i 1972 af den kendte danske arkitekt og industrielle designer, Louis Weisdorf, som formåede at skabe en lampe, der repræsenterede ’den gyldne æra’ inden for dansk design såvel som afspejlede designerens forsøg på en mere forskelligartet æstetik! Multi-Lite blev et hit på tværs af generationer og nationer, hvilket også må være grunden til, at serien igennem årene blot har vokset sig større og større i diverse unikke farvekombinationer, modeller og størrelser – og i 2023 udvider serien sig nu igen!

I denne omgang får den klassiske lampefamilie hele to nye medlemmer i en ny, tidløs og moderne farve finish kaldet Desert Sage, som smukt komplementeres af de nydelige, lune messing detaljer. Desert Sage dækker over en enestående grøn nuance, som både er æstetisk tiltalende for øjet, giver lamperne et overdådigt touch samt formår at skabe en rolig og behagelig energi i hjemmet. Den grønne farve forenes med den smukke messing, der tildeler lamperne et hyggeligt, indbydende og varmt strejf, der spreder sig til resten af omgivelserne, specielt når lyset er tændt i lamperne. Desert Sage er en blid, organisk og alsidig farve, der både formår at give plads til de øvrige nuancer i din interiør samt påtage sig en mere fremtræden og bemærkelsesværdig rolle i din boligindretning.

Præcis som de øvrige Multi-Lite lamper er den nye pendel og bordlampe ligeledes karakteriseret ved den unikke og funktionelle lampeskærm, der består af en metalring, tre cylindre samt en række roterede skærme, der spreder et blødt, behageligt og ikke mindst blændfrit lys, som du samtidig har mulighed for at vinkle og målrette i de ønskede retninger med en simpel justering.

De nye Multi-Lite lanceringer i Desert Sage forener ikonisk, tidløst design med et moderne farvestrejf, som utvivlsomt vil klæde din boligindretning i mange generationer!

Find både den nye bordlampe og pendel i farvekombinationen Brass/Desert Sage lige her!


SE DEN KOMPLETTE MULTI-LITE KOLLEKTION HER